Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ezüstérmet nyert a Gyulai Amazonok U17-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. február 22. 13:00
Ezüstérmet nyert a Gyulai Amazonok U17-es csapata
A korosztályos együttes második helyen végzett a futsalbajnokság négyes döntőjében

Fotó: Gyulai Amazonok

A Csongrád-Csanád vármegyei futsalbajnokság legjobb négy csapata találkozott egymással az apátfalvai arénában február 16-án. A Gyulai Amazonok korosztályos együttese ezüstéremmel zárta az utolsó fordulót.

A fürdővárosi gárda a mezőny legfiatalabb együtteseként kezdte a bajnokságot, ahol a C csoportban kapott helyet. Molnár Ágnes csapata már az első körben a csoport élére állt, veretlenségét pedig egészen az utolsó fordulóig megőrizte, és toronymagasan végzett az első helyen.

A C csoport bajnokának a négyes döntőben a Szent Mihály FC két csapata, valamint a Makó FC együttese volt az ellenfele.

A Szent Mihály FC 1-es csapatával jó iramú, de sok hibával tarkított mérkőzést játszottak a gyulaiak, akik 4-1-es arányban megnyerték a párharcot. A második találkozón a csapatra a Makói FC várt, amelyet magabiztos, látványos játékkal és imponáló különbséggel múlt felül.

A fiatal együttes az utolsó mérkőzésen az aranyéremért játszott a Szent Mihály FC 2-es csapatával. Az U17-es akadémiai bajnokságban szereplő ellenfél a mérkőzés elején megszerezte a vezetést, majd egy gyors gól után kétgólosra növelte előnyét.

Akartak, küzdöttek a lányok, de nem tudtuk azt a játékot produkálni, amellyel kellően meg tudtuk volna nehezíteni a Szeged dolgát. A végén 7-1-es vereséget szenvedtünk, amivel az előkelő második helyen végeztünk a bajnokságban – olvasható a klub közösségi oldalán.

– Nincs hiányérzetem, mert mindent megtettek ezen a napon a lányok azért, hogy győzzenek. Jobb csapattól sosem szégyen kikapni, pláne, ha száz százalékot nyújtunk. Egy kicsit félelmet láttam a lányok szemén az utolsó mérkőzésen, de igyekeztünk kihozni magunkból a maximumot, ami, úgy gondolom, nagyrészt sikerült. Sok hibával játszottunk egész nap, ettől függetlenül nekem csak pozitív érzéseim vannak, hiszen hosszú utat tettünk meg eddig együtt ezzel a csapattal, látom a fejlődést minden játékoson, ez pedig edzőként nekem a legfontosabb – értékelt Molnár Ágnes utánpótlásedző.

Eredmények:

Gyulai Amazonok–Szent Mihály A 4-1 (2-1)

Gyulai gólok: Pribék Andrea (2), Kurta Alma és Szappanos Katalin.

Makó FC–Gyulai Amazonok 1-13 (0-7)

Gyulai gólok: Laczó Patricia (3), Tóth Panna (3), Pribék Andrea (2), Mészáros Viktória (2), Szappanos Katalin, Nagy Katalin és Baracsi Boglárka.

Szent Mihály FC B–Gyulai Amazonok 7-1 (3-0)

Gyulai gól: Nagy Katalin.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)