Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Négy embercsempészt és hat határsértőt fogtak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • HÍREK • 2023. február 20. 15:04
Négy embercsempészt és hat határsértőt fogtak
Rendőrségi hírek Békés vármegyéből

Fotó: police.hu

Embercsempészéssel gyanúsítható román állampolgárokat fogtak el a rendőrök február 20-án 5 óra körül Eleken és Lőkösházánál. Az egyik férfi autójában hat külföldi utazott, akik nem tudták hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.

A police.hu közlése szerint a román honosságú személygépkocsit a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei ellenőrizték. Az autóban ülő hat külföldi közül hárman nepáli, ketten indiai állampolgárnak vallották magukat, egy utas pedig pakisztáninak. A rendőrök valamennyijüket a határrendészeti kirendeltségre vitték.

A Gyulai Határrendészeti Kirendeltség munkatársai nem sokkal később Eleken állítottak meg egy autót, amiben három román állampolgárságú férfi utazott. Ők a jelenlegi információk szerint kapcsolatban voltak a Lőkösházán elfogott, embercsempészéssel gyanúsítható autóssal, segíthették a tevékenységét, részt vehettek abban.  

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztályának nyomozói a négy román állampolgárt embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. A határsértőket átadják a román hatóságnak.

Fotó: police.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)