Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A SzerencseSzombatban mutatkozott be a gyulai tehetség

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.KULTÚRA • 2023. február 18. 14:41
A SzerencseSzombatban mutatkozott be a gyulai tehetség
Szinte azonnal a tévében találta magát Vég Viktória

Vég Viktória élete rövid idő alatt megváltozott, miután nemrégiben fellépett a SzerencseSzombatban, ahol Bereczki Zoltánnal énekelt duettet. A fiatal tehetség lapunknak elmesélte, hogyan kezdte az éneklést, és hogyan jutott el odáig, hogy az ismert televíziós műsorban is felléphetett.

Vég Viktória elmondta: már az általános iskolában énekelt, de csak a gimnáziumban jelezte neki az énektanára, hogy érdemes lenne szólóban is kipróbálnia magát.

– Az elmúlt nyárig nem történt semmi különös velem e téren, majd július 25-én elmentünk a barátnőimmel a Romantika Panzió és Játékszalon teraszára, ahol Louis van Balen, a hely tulajdonosa muzsikált. Először csak zenét kértem tőle, de a barátnőim folyamatosan fűztek, hogy énekeljek valamit, így végül odamentem Louishoz, és elénekeltem első dalomat – folytatta.

Louis van Balen azonnal felfigyelt a lány tehetségére. Mint megtudtuk, Vég Viktória azóta különórákra jár, hogy képezze a hangját. 

– Közben Bereczki Zolival belevágtunk ebbe a közös dalba. Mivel neki is nagyon tetszett, felajánlotta, hogy adjuk elő azt az elkövetkezendő pár koncertjén és a SzerencseSzombatban – fejtette ki a tehetséges fiatal, akit a műsor nézői is lelkesen fogadtak.

    

– Gyulán születtem, és az eddigi 23 évem alatt túlnyomórészt itt is éltem. Őszintén szólva sokszor eljátszottam az éneklés gondolatával, de nem gondoltam volna, hogy ilyen lehetőség nyílik meg előttem – mesélte.

Az is elárulta, hogy a műfajokat tekintve szinte mindenevő, de leginkább az elektronikus zenét szereti. Az előadók közül nagy kedvence Máté Péter és Billie Eilish.

A fiatal lány továbbra is énekelni szeretne, és a lehető legtöbbet kihozni a hangjából.

– Szeretném, ha az éneklés, mint hivatás, a mindennapjaim része lenne, és hogy az emberek szeressék hallani és látni azt, amit csinálok. Ha feleolyan boldoggá tenné őket az, amit hallanak tőlem, mint engem az, hogy ezt csinálhatom, akkor úgy érezném, célba értem – fogalmazott.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)