Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felhős, szeles idő várható szombaton

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2023. február 17. 17:30
Felhős, szeles idő várható szombaton
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Reggelig erősen felhős vagy borult lesz az ég, de kisebb-nagyobb szakadozások lehetnek a felhőzetben, nagyobb eséllyel az ország délnyugati felén.

Szombaton a kezdeti felhős időt követően egyre nagyobb területen vékonyodik a felhőtakaró, és fátyolfelhős, napos idő lesz a jellemző. Ez alól hazánk északkeleti harmada képezhet kivételt, ugyanis ott továbbra is lehetnek erősen felhős körzetek. Reggelig elszórtan, szombaton már inkább csak a felhősebb tájakon számíthatunk gyenge esőre. A nyugatias szél az esti óráktól elkezd megerősödni, szombaton a Dunántúl nyugati felét leszámítva már nagy területen lesz élénk, erős, a magasabban fekvő vidékeken, illetve északon viharos széllökések is előfordulhatnak.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet, amely több helyen késő este áll be, többnyire 3 és 8 fok között alakul, de a szélcsendes, kevésbé felhős nyugati tájakon ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken zömében 13 és 16 fok között alakul, északkeleten lehet ennél kissé hűvösebb, míg a főnre érzékeny részeken melegebb.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)