Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két szoros pólógyőzelem a rájátszás nyitányán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. február 16. 10:00
Két szoros pólógyőzelem a rájátszás nyitányán
Ceglédi és csongrádi ellenfelét is legyőzte a békéscsabai vízilabdacsapat

A gyermek I. korosztályúak a vidékbajnokság Délkeleti csoportjában az alapszakasz lezárása után rákanyarodtak a rájátszásra. A békéscsabai csapat a felsőházba került, ahol az első körben a csongrádiakkal, majd a Cegléddel találkozott. A fordulóra a békéscsabai Árpád fürdőben került sor – írta a csabapolo.hu.

Csabai Csirkefogók VK–Csongrádi VVSE 13–12 (4–3, 4–2, 2–4, 3–3)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek I. korosztály, rájátszás, első kör, Békéscsaba. V.: Tóth Sándor, ifj. Kádár József. Békéscsaba: Gyuricza – Such, Suhajda Z. 2, Laurinyecz, Zimbran 1, Pónya O. 2, Pallag 2. Cs.: Földi, Orosz R. 1, Rácz 4, Csüllög 1, Nagy Á, Szlúka. Edző: Katona Péter. Gól emberelőnyből: 9/5, ill. 9/4. Büntetők: 0/0, ill. 2/0.

Csabai Csirkefogók VK–Ceglédi VSE 7–6 (1–1, 2–2, 2–1, 2–2)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek I. korosztály, rájátszás, első kör, Békéscsaba. V.: Tóth Sándor, ifj. Kádár József. Békéscsaba: Gyuricza – Suhajda Z. 1, Szatmári L. 1 (1), Bazsó 1, Szathmáry Zs., Zimbran 1, Pallag 2. Cs.: Krizsán (kapus), Such, Földi, Laurinyecz, Orosz R. 1, Orosz B., Fölker, Nánási, Szlúka, Nagy Á. Edző: Katona Péter. Gól emberelőnyből: 5/1, ill. 6/1. Büntetők: 1/1, ill. 0/0.

– Tavaly december közepe óta nem játszott csapatunk hivatalos, éles mérkőzést sem az országos, sem a vidékbajnokságban, most nagyon kapóra jött, hogy hazai környezetben „próbálkozhattunk”. A vidékbajnoki sorozatban az alapszakasz után felkerültünk az erősebb Piros csoportba, itt már nincsenek könnyű találkozók. Ez meg is látszott az eredményeken, két nagyon szoros csata után nyertünk. Mindkét derbi előtt kihangsúlyoztam, hogy a védekezésre kell a nagyobb hangsúlyt fektetni. Bár a Csongrád ellen is mindössze egyetlen góllal nyertünk, mégis ez volt a könnyebb meccsünk, amelyen sokat forgathattam a csapatot. Itt még nem volt tökéletes a védekezésünk, viszont a második találkozón már sokkal stabilabbá vált, ennek köszönhetően győztünk. Annak külön örülök, hogy mindenki jól teljesített, ami jól jel a közelgő országos bajnoki folytatás előtt – mondta el Katona Péter edző.

További eredmények: Kecskeméti Sportiskola–Ceglédi VSE 5–8. Csongrádi VVSE–Kecskeméti Sportiskola. 8–13. A rájátszás első körének (1-2. forduló) állása a Piros csoportban: 1. Csabai Csirkefogók VK 6, 2. Ceglédi VSE 3, 3. Kecskeméti Sportiskola 3, 4. Csongrádi VVSE 0.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)