Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Saját céget indítana? Így tegye!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. február 10. 11:28
Saját céget indítana? Így tegye!
Először is legyen egy terve

Ahogy a munka világban sem könnyű alkalmazottként eligazodni, éppannyira nem egyszerű saját vállalkozást indítani vagy saját céget alapítani. De ahogy sikerül megbirkózni a ránk rótt szerepekkel, úgy lehet beletanulni a cég vezetéséhez szükséges teendők ellátásába is. Ahhoz persze, hogy idáig eljussunk, először is kell egy saját cég, aminek születése egy jó ötletre vagy egy jó ajánlatra épül többnyire, de sokszor a szabadságvágy áll a háttérben.

A nagy ugrásnak tűnő mutatvány valójában közel sem csak az üzleti artisták számára megvalósítható, különösen akkor nem, ha nem kell egyedül megoldanunk minden problémát. Ha szeretnénk, hogy valaki vezessen bennünket az úton, a Logosz ideális partnerünk lesz. Nem kell attól sem tartani, hogy ez csak a fővárosiak kiváltsága, hiszen amellett, hogy a cégcsoport Budapesten 13 irodával van jelen, már az ország legtöbb nagyvárosában, így Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsen, Székesfehérváron, Szolnokon, Újlengyelben és Veszprémben is kérhetünk személyesen segítséget.

Céget csak székhellyel alapíthatunk

Magyarországon minden cégnek szüksége van egy székhelyre, azaz egy bejegyzett irodaként működő helyre, ahova a postaküldemények érkeznek, illetve ahol a cég hivatalos iratait tarthatják. Ez már a bejegyzéshez is szükséges, így nem egy kihagyható lépésről van szó. Ez egy saját tulajdonban lévő ingatlan lehet, illetve olyan albérlet, amit erre a célra is használhatunk, és erre írásos felhatalmazással is rendelkezünk a tulaj aláírásával. Manapság egy ingatlan fenntartása is roppant költséges, éppen ezért sokszor sokkal kifizetődőbb alternatíva a székhelyszolgáltatás alkalmazása.  A havidíjért igényelhető szolgáltatás többrétegű, a hivatalosan bejegyzett címre érkező küldemények átvétele mellett a cég biztosítja egy postafiók bérlését is, de bélyegzőt és cégtáblát is – amikkel szintén rendelkeznünk kell –, de a cég képviseletét is a hivatalos szervek előtt, illetve az üzeneteket, küldeményeket is továbbítják számunkra. Tehát minden a székhellyel kapcsolatos feladatot elvégeznek helyettünk, ezzel is megkönnyítve a munkánkat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)