Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Indul a Nagy Olvasási Kihívás, egyéves könyvtári tagságot kapnak azok, akik teljesítik

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.KULTÚRA • 2023. február 10. 16:00
Indul a Nagy Olvasási Kihívás, egyéves könyvtári tagságot kapnak azok, akik teljesítik
Szeptemberig kell végeznie a résztvevőknek a 25 könyvvel

A Mogyoróssy János Városi Könyvtár idén is meghirdeti Nagy Olvasási Kihívás játékát, amely a könyvek szerelmeseinek új lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, a tanulásra és a könyvtár állományának felfedezésére.

– A résztvevők 25 különböző kategóriából választhatnak könyveket, amelyeket szeptember 30-ig kell elolvasniuk – mondta el Dézsi János könyvtárigazgató. Hozzátette: felnőttek és a gyerekek is részt vehetnek a játékban. 

Kifejtette: a kiolvasott könyvek minegyikének különböző kategóriához kell tartoznia, és az egyes kategóriák nem vonhatók össze, így a játékosok választásai széles skálán mozoghatnak a könnyebb, vicces könyvektől a nehezebb, hosszabb tételeken át.

A könyvtár munkatársai segítségképpen ajánlólistát állított össze, amely megtalálható a honlap Nagy Olvasási Kihívás aloldalán. A teljesítés feltétele egy rövid értékelés megfogalmazása az igazoló lapon, melyet a munkatársak a beérkezés után regisztrálnak. 

A játék február 20-án indul, a regisztrálni személyesen és online is lehet a könyvtár honlapján (mjvk.hu/web/guest/nagyolvasasikihivas). A játékban csak érvényes olvasójeggyel rendelkezők vehetnek részt. 

A játék végén a kihívást teljesítők éves könyvtári tagságra számíthatnak, és a Őszi Könyvtári Hétre tervezett eredményhirdetésen tárgyjutalomban is részesülnek.  

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)