Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 317 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. február 07. 09:00
Országos határrendészeti összesítő: 317 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök február 6-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 100 határsértőt tartóztattak fel és 217 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun vármegyében a járőrök 3 esetben 4 határsértőt tartóztattak fel Lajosmizse és Kelebia közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 4 esetben összesen 76 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom és Mórahalom közigazgatási területén.

Komárom-Esztergom Vármegyében, Tata külterületén két esetben összesen 8; Pest vármegyében, Tápiószele belterületén 12 fő határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, marokkói, afgán és orosz állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Csongrád-Csanád vármegyében 8 esetben összesen 217 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában embercsempészés miatt 3 személy ellen, tiltott határátlépés miatt 2 és közokirat-hamisítás miatt egy esetben indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)