Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csak a döntőben állták útját a korosztályos focicsapatnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. február 06. 09:15
Csak a döntőben állták útját a korosztályos focicsapatnak
A Gyulasport NKft. U9-es együttese ezüstérmet szerzett a felkészülési tornán

Fotó: Gyulasport NKft.

Ezüstérmet szerzett a Gyulasport NKft. U9-es csapata január 29-én Szarvason, a XIV. Czigléczky Sámuel Emléktornán, ahol kilenc együttes képviseltette magát.

Nagy Gergely alakulata a B csoportban kapott helyet, ahol a Szolnoki MÁV, a Békéscsabai UFC, a Törökszentmiklós, és a Juventus Nagyvárad együttesével mérkőzött meg.

Az első, Szolnoki MÁV elleni meccset még álmosan kezdte a fürdővárosi gárda, így meg kellett elégednie az 1-1-es döntetlennel. A folytatásban már magára talált a csapat, a következő három mérkőzésen mind küzdőszellemben, mind játéktudásban hozni tudta a várt teljesítményt: a Békéscsaba UFC-t 4-0-ra, a Törökszentmiklóst és a Nagyvárad együttesét 6-1-re győzte le, így csoportelsőként jutott a döntőbe.

Az aranyéremért folyó csatában a Ferencváros együttese várt a fürdővárosi alakulatra. A gyulai együttes a nagy múltú klub ellen elvesztette önbizalmát, rögtön a mérkőzés elején bekapott két gólt, ami kihatott a teljesítményére. A Fradi igazolta jó hírnevét, 9-1-es győzelemével megnyerte a tornát.

– Élmény együtt dolgozni ezekkel a gyerekekkel, egy kiválóan felkészített, a futball iránt elkötelezett és rendkívül motivált csapatot vettem át kollégámtól, Zsurzs Pétertő, aki továbbra is mindenben a segítségemre van, és akinek remek munkáját a legjobb tudásom szerint kívánom folytatni. A tornán elért eredményre és a fiúkra nagyon büszke vagyok, csak gratulálni tudok nekik az egész napos teljesítményükhöz. A döntő miatt van bennem hiányérzet, mert nincs ekkora különbség a két csapat között, viszont mi sok csapattal ellentétben felvállaltuk a nyílt sisakos játékot a Ferencváros ellen is. Az ilyen erős és magas szintű csapatok elleni mérkőzésekből mindig lehet tanulni, ez a meccs is rávilágított azokra a hiányosságainkra, amikben tovább kell fejlődnünk. Kiemelendő, hogy minden mérkőzésen visszaköszönt az, amit az edzéseken gyakorlunk. Kezdeményező játékot játszottunk, a játékosok bátran felvállalták az 1-1 elleni játékot, rengeteg labdaszerzés volt az ellenfél térfelén és kapuja előtt, emellett szebbnél szebb akciókat vezettünk, és szép gólokat szereztünk – értékelt Nagy Gergő.

Az ezüstérmes csapat tagjai: Karancsi Ádám, Valyuch János, Révész Zsolt, Domokos Dániel, Szigeti Balázs, Bardócz Aba és Ombodi Simon.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)