Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szarvason is varázsoltak a korosztályos focisták

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. január 28. 14:00
Szarvason is varázsoltak a korosztályos focisták
A Gyulasport NKft. U11-es csapata bronzérmes lett a felkészülési tornán

Fotó: Gyulasport NKft.

Felkészülési U11-es teremlabdarúgó-tornát rendeztek január 21-én Szarvason. A nyolccsapatos kupán a Gyulasport NKft. korosztályos együttese bronzérmes lett.

A Kajári János vezette gárda kiválóan kezdte a tornát, a csoport első mérkőzésén nagyváradi riválisát lépte át 2-0-s eredménnyel. A folytatásban a Szanda Focisuli együttesével nézett szembe, amely ellen, a sok kimaradt helyzet miatt, 2-2-es döntetlent ért el. A harmadik találkozón, ahol az elődöntő volt a tét, a Békéscsaba Előre együttese volt a gyulai csapat ellenfele. A gyulaiak 5-0-s győzelemmel csoportelsőként léptek tovább.

– A következő mérkőzésen, az Előre „lila” csapata ellen végig uraltuk a játékot. Rengeteg helyzetet alakítottak ki a srácok, de Fortuna most nem állt mellettünk. A mérkőzés utolsó percében egy szabályos gólt szereztünk, amit a játékvezető nem adott meg, így 1-1 lett a mérkőzés vége. Következtek a hétméteres rúgások; a békéscsabai srácok jobban koncentráltak, így mi a bronzmérkőzésre készülhettünk – ismertette Kajári János.

A gyulai együttes a remek támadásokkal és elképesztő megoldásokkal tarkított bronzmérkőzésen 5-0-s arányban legyőzte a Szanda Focisuli együttesét, így megérdemelten léphetett fel a dobogóra.

 Az egész napos teljesítmény alapján döntőt érdemeltünk volna, minden meccsen támadóan léptünk fel, irányítottuk a mérkőzéseket. Sajnos a döntő szituációkban, a kapu előtt picit kapkodtunk, sokszor nem jó döntést hoztunk. A támadó focinak köszönhetően a csapat adhatta a torna gólkirályát Resetár Szilárd személyében, aki egymaga hat góllal járult hozzá a bronzérem elnyeréséhez. Mindent összevetve nagyon büszke vagyok a srácokra a teljesítményük miatt, a belefektetett munka alapján jobb helyezést érdemeltünk volna – értékelt a csapat edzője.

A Gyulasport NKft. U11-es csapatának tagjai: Hídvégi Zoltán, Resetár Zsilárd, Rokszin Dániel, Tripon Dávid, Mócz Benett, Ruzsa Balázs, Somi Zalán Levente, Sinka Zoltán Ádám. Edző: Kajári János.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)