Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt van egy kötelező biztosítás kalkulátor 2023-es adatok alapján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. január 19. 09:49
Itt van egy kötelező biztosítás kalkulátor 2023-es adatok alapján
A kalkulátor hatalmas előnye, hogy több biztosítótársaság ajánlatait képes összehasonlítani

A kötelező biztosítás kalkulátor segítségével pontosan meg tudjuk nézni, hogy a 2023-as évre milyen árakon tudunk biztosítást kötni gépjárművünkre. A kalkulátor lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt hozzájussunk olyan információkhoz, amelyet nagy valószínűséggel egy helyszíni ügyintézés keretein belül órákon keresztül tehetnénk csak meg. A kalkulátor hatalmas előnye, hogy több biztosítótársaság ajánlatait képes összehasonlítani, így a hosszas levelezgetések vagy ügyintézések helyett pár perc alatt a szükséges adatok és árak birtokába juthatunk. 

Forrás: pixabay.com

Hogyan működik a kalkulátor?

Néhány alapvető adat megadása után csak hátra kell dőlnünk kedvenc székünkben és a kalkulátor máris listázza a lehetőségeinket. A kalkulálásnak hála saját költségvetésünknek megfelelő ajánlatok között válogathatunk. Nagyon sok biztosító van a hazai piacon, így az árak összehasonlítása segítség nélkül szinte lehetetlen lenne.  A Biztoshely kötelező biztosítás díjszámolójával 2023-as adatok alapján nézheted meg, hogy milyen árakra számíthatsz. Az első lépés, hogy megadhatjuk elérhetőségeinket, de elvégezhetjük anonim módon is a kalkulációt. A rendszer ezután rákérdez, hogy csak a legkedvezőbb ajánlatokat szeretnénk-e látni. A következő lépésben a fontosabb adatok megadása következik, mint pl.: a szerződéskötés oka, a jármű fajtája, a tulajdonos (üzembentartó) neve és lakcíme, születési ideje és a jogosítványának száma, a használati mód, a gyártási év, a magyarországi forgalomba helyezés időpontja, a használatbavétel dátuma.

Természetesen a jármű pontos adataira lesz szükségünk, így érdemes előkészíteni a jármű okmányait is. A szerződéskötéshez további adatokat kér a rendszer: nyilatkozni kell, hogy új belépők vagyunk-e vagy már korábban is rendelkeztünk biztosítással. Ki kell választanunk a díjfizetés módját és az ütemét. A kockázatviselés kezdete minden esetben a szerződés megkötésének napja lesz. Következhetnek a pótdíjakkal kapcsolatos kérdések: tartós külföldi használat vagy például a díjnemfizetés miatti megszűnés okai. A rendszer az adatok megadása után máris listázza a lehetőségeket. 

A kötelező biztosítások terén volt némi változás az elmúlt években

Nem mindenki van tisztában azzal, hogy már nem október 30-án hirdetik meg a biztosítók az adott évi tarifákat, így most már az évfordulót megelőző 55 nappal érdemes áttekinteni a lehetőségeinket. A díjszámító rendszer segítségével teljes képet kaphatunk arról, hogy milyen díjakkal számolhatunk a következő évre. A kalkulátor lehetővé teszi a kényelmes és nagyon gyors ügyintézést és a biztosítást akár azonnal el is indíthatjuk.

A kalkulátor segítségével több mint 100 kedvezmény közül válogathatunk, a díjakra minden esetben garanciát vállalnak és jelenleg 11 biztosító ajánlatát listázza a rendszer.  Ennél több talán nem is kell, hiszen nagyon kényelmes és praktikus ez a kötelező biztosítás megkötéséhez kapcsolódó ügyintézési lehetőség.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)