Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Korosztályos focisiker Újpestről

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. január 11. 09:00
Korosztályos focisiker Újpestről
A Gyulasport NKft. U11-es csapata harmadik helyen fejezte be a nemzetközi tornát

Fotó: Gyulasport NKft.

Harmadik helyen végzett a Gyulasport NKft. U11-es csapata az UTE CUP U11 nevű nemzetközi teremtornán, melyet január 8-án rendeztek meg az Újpesti Torna Egyesület Labdarúgó Akadémia sportcsarnokában.

Kajári János, a csapat edzője elmondta, a gyulai klub a fővárosi együttes meghívására vett részt a tornán, ahol a rendező UTE Labdarúgó Akadémia, a MOL Fehérvár FC, a Marosvásárhely, a Dunakeszi és az Ikarus együtteseivel mérkőzött meg.

– Hatalmas örömmel fogadtam, amikor Tóth Brigitta, az UTE Labdarúgó Akadémia technikai vezetője felhívott telefonon. Elmondta, annyi jót hallott a Gyulasport NKft. U11-es csapatáról, hogy szeretne minket meghívni egy saját rendezésű tornára. Azonnal igent mondtam a megkeresésre, hiszen nem mindennap csörren meg így a telefonom. Nagyon büszke voltam a srácokra – emlékezett vissza.

Kajári János fiatal gárdája felkészülten érkezett Budapestre, a sportesemény hetében két edzést is tartottak. A torna azonban nem indult a terveknek megfelelően, a gyulaiak az első három mérkőzésüket elveszítették.

– Sajnos az első három mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy az elterveztük, nehézkesen vettük fel az iramot. A srácok azonban csinálták tovább a dolgukat, küzdöttek, hajtottak.

Az edzőnek sikerült felráznia a csapatát, így a folytatásban már nem volt megállás, a gyulaiak a bronzmérkőzésig meneteltek. A harmadik helyért folyó csatában a fürdővárosi gárda a marosvásárhelyi csapattal nézett szembe. A gyulai együttes nem engedte át a mérkőzést riválisának, 3-1-es győzelmet aratott.

– Elképesztő volt látni, hogy amint a hármas sípszó elhangzott, a gyerekek egymás nyakába ugrottak, és önfeledten kiabáltak. Nagyon büszke vagyok a srácokra, összességében megérdemelten hoztuk haza a bronzérmet, a harmadik vereség után össze tudtuk szedni magunkat lelkileg – értékelt Kajári János.

A gyulai csapat a bronzérem mellett egy egyéni sikernek is örülhetett, hiszen Ruzsa Balázs a torna válogatottjában is helyet szerzett magának kiemelkedő játékával. Az elismerés értékét növeli, hogy a fiatal játékos januárba tért vissza egy súlyos könyöktörés után.

A Gyulasport NKft. U11-es csapatának tagjai: Hídvégi Zoltán, Resetár Zsilárd, Rokszin Dániel, Tripon Dávid, Sarus Zoltán, Ruzsa Balázs, Somi Zalán Levente, Sinka Zoltán Ádám. Edző: Kajári János.

Fotó: Gyulasport NKft.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)