Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Fortune-hadművelet: A nagy átverés

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2023. január 05. 17:00
Heti premier a Center moziban a Fortune-hadművelet: A nagy átverés
Január 5–11. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban a Fortune-hadművelet: A nagy átverés című amerikai akcióthriller

Forrás: cineimage.ch

Heti premier a Center moziban a Fortune-hadművelet: A nagy átverés (szinkr. amerikai akcióthriller) 15.45, 16.45, 20.15-kor. Orson Fortune (Jason Statham), a rendkívüli képességekkel megáldott szuperkém titkos bevetésre indul. A nagymenő ügynöknek vissza kell szereznie egy irtó veszélyes fegyvert, és közben meg kell akadályoznia, hogy a haláli eszköz Greg Simmonds (Hugh Grant), a híres-neves milliárdos fegyvernepper kezébe kerüljön. És bár Fortune a legprofibb a szakmájában, ez bizony nem egyszemélyes meló. Kissé vonakodva, de csak összeáll a világ legjobbjaival (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone), hogy egy mindent elsöprő küldetésen találják meg a spéci eszközt. Ám egy olyan nagy halhoz, mint Simmonds, egy különleges csali kell. Fortune és csapata beszervezi Hollywood legnagyobb filmsztárját, Danny Francescót (Josh Hartnett), aki nem mellesleg Greg Simmonds kedvenc színésze. És bár a hadicsel elég furmányos, minden Danny fiú rátermettségén áll vagy bukik.

19.30-kor Nyolc hegy (szinkr. olasz-belga-francia dráma) A hindu mitológia szerint nyolc hegy határolja a világot, amelynek a közepén egy óriási kilencedik hegy áll. Akkor találunk rá a boldogságra, ha a középső hatalmas hegyen éljük le az életünket, vagy ha beutazzuk a többi nyolcat? A két tizenéves, Pietro és Bruno együtt töltik a nyarakat a Dolomitokban, ősszel Pietro hazamegy Torinóba, a zsúfolt nagyvárosba, Bruno viszont marad a hegyek között, a falujában. A két fiú között nagyon mély gyerekbarátság szövődik, ami viszont megszakad a tinédzser évek alatt. Pietro felnőttként keresi a helyét, bejárja a világot, míg Bruno szülőfalujában próbál boldogulni, ahol egy évszázados hagyományok alapján működő gazdaságot működtet. Csaknem húsz év után találkoznak újra, és most jobban egymásra vannak utalva, mint bármikor a korábbi életükben.

19.45-kor I Wanna Dance With Somebody – Whitney Houston története (szinkr. amerikai életrajzi zenés dráma) Whitney Houston minden idők egyik legnagyobb női R&B popénekese volt. A film nyomon követi minden idők egyik legnagyobb női R&B popénekesének útját az ismeretlenségtől a zenei szupersztárságig.

16.30, 19.00-kor, valamint csak január 5-től 8-ig 13.00-kor Avatar: A víz útja (szinkr. amerikai akció, kaland) 3D! Az Avatar: A víz útja több mint egy évtizeddel az első rész eseményeit követően meséli el a Sully család (Jake, Neytiri és gyermekeik) történetét; a rájuk leselkedő veszélyeket, az életben maradásért vívott harcaikat, az őket sújtó tragédiákat és azt, meddig képesek elmenni, hogy biztonságban tudhassák egymást.

a Gátlástalan örökösök című amerikai vígjáték

Forrás: indiewire.com

18.00-kor Gátlástalan örökösök (szinkr. amerikai vígjáték) PREMIER! A két kétségbeesett nővér, Savanna (Anna Faris) és Macey (Toni Collette) úgy döntenek, hogy megpróbálnak halálos beteg nagynénjük kegyeibe férkőzni annak reményében, hogy a házsártos vénség rájuk hagyja majd több millió dollárt érő ingatlanját. A testvérpárnak azonban nem lesz könnyű dolga, mivel nem maradnak sokáig vetélytársak nélkül: további, az örökség után ácsingózó, Savannához és Maceyhez hasonlóan elszánt és gátlástalan rokonok jelennek meg a színen, akik nem adják harc nélkül azt, ami szerintük nekik jár.

Csak január 5-től 8-ig 14.30-kor Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság (szinkr. amerikai animációs vígjáték) Idén visszatér mindenki kedvenc tejimádó, kardforgató, veszélyekre fittyet hányó macskája. A DreamWorks Animation több mint egy évtized után rukkol ki egy új kalanddal a Shrek-univerzumból, amelyben a bátor bandita Csizmás Kandúr ráébred, hogy nagy ára volt annak, hogy fittyet hányt a veszélyre, és nem ügyelt a testi épségére. Kandúr nyolcat eltékozolt a kilenc életéből, bár már nem is számolta őket. Most tehát az eddigi legnagyobb kalandja vár rá: vissza akarja szerezni az életeit. Nekivág a Fekete Erdőnek, hogy megkeresse a legendás Kívánságcsillagot. Ám mivel már csak egy élete maradt, Kandúrnak meg kell alázkodnia, és segítséget kell kérnie egykori társától és vetélytársától, a lenyűgöző Puha Praclitól. Útjuk során betársul melléjük – bár nem kérik – egy izgága, fecsegő, fáradhatatlanul vidám blöki, Perro. Együtt veszik fel a harcot Aranyfürtöcskével és a Három Medve Maffiacsaláddal, valamint egy rémisztő fejvadásszal, a Nagy Gonosz Farkassal.

16.00-kor, valamint csak január 5-től 8-ig 14.15-kor Teddy mackó karácsonya (szinkr. norvég családi film) A csendes kisvárosban mindenki a karácsonyra készülődik. Mariann a karácsonyi vásár forgatagában különös felfedezést tesz. Az egyik árus polcán egy édes kis Teddy mackóra lesz figyelmes, ami bár elsőre egyszerű plüssnek tűnik, úgy tűnik, életre kelt. Ekkor még egyikük sem sejti, hogy ez egy életre szóló barátság kezdete.

17.30-kor, valamint csak január 5-től 8-ig 14.00-kor Léna és Hógolyó (szinkr. amerikai családi vígjáték, kaland) PREMIER! Az iskolában kiközösített és sokszor magányos Lena mindig abban reménykedett, hogy egyszer lesz egy igaz barátja. Egy délután álmai valóra válnak egy barátságos, fehér oroszlánkölyök alakjában. Mindent együtt csinálnak és új barátra is szert tesznek. Ám egy nap a játékos Hógolyót elkapják az orvvadászok. Az értékes kölyköt a kegyetlen trófeagyűjtő próbálja megkaparintani. Lena új barátja, Jake kétségbeesetten igyekeznek visszaszerezni Hógolyót.

a Léna és Hógolyó című amerikai családi vígjáték, kaland

Forrás: sfilm.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)