Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 463 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. december 31. 09:00
Országos határrendészeti összesítő: 463 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök december 30-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 227 határsértőt tartóztattak fel és 236 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 2 esetben összesen 5 határsértőt tartóztattak fel Balotaszállás és Petőfiszállás közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 9 esetben összesen 201 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom és Röszke közigazgatási területén.

Nógrád megyében a járőrök Balassagyarmaton 1 esetben 20, míg Tolna megyében Bátaszéknél 1 esetben 1 határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán, marokkói, pakisztáni, szír és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában Csongrád-Csanád megyében 12 esetben a rendőrök összesen 236 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában embercsempészés miatt 3 ember ellen indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)