Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 321 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. december 23. 08:30
Országos határrendészeti összesítő: 321 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök december 22-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 167 határsértőt tartóztattak fel és 154 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 4 esetben összesen 11 határsértőt tartóztattak fel Balotaszállás, Kecskemét, Tompa és Újmohács közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 8 esetben összesen 155 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom és Röszke közigazgatási területén.

Győr-Moson-Sopron megyében a járőrök 1 esetben összesen 1 határsértőt tartóztattak fel Sopron közigazgatási területén.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során albán, indiai, marokkói, pakisztáni és szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában Csongrád-Csanád megyében 7 esetben a rendőrök 154 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 4 embert, közokirat-hamisítás miatt 1 embert fogtak el.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)