Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nagyarányú győzelemmel zárta az őszi szezont az Amazonok U15-ös csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. december 21. 12:30
Nagyarányú győzelemmel zárta az őszi szezont az Amazonok U15-ös csapata
Gödöllői SK–Gyulai Amazonok 1-11 (0-7)

Fotó: Gyulai Amazonok

Az U15-ös futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok együttese a Gödöllői SK gárdájához utazott december 18-án. A korosztályos gárda a bajnokság utolsó őszi mérkőzésén nagyarányú győzelmet aratott.

A fürdővárosiak a tabella élmezőnyéből érkeztek a bajnoki fordulóra, míg riválisuk a mezőny sereghajtójaként. A bajnoki címre hajtó gyulai gárdának szüksége volt a győzelemért járó pontokra, hiszen nagy versenyfutásban van újpesti ellenfelével.

A vendégcsapat ennek megfelelően kezdte a mérkőzést, Tóth Panna már a 2. percben betalált a gödöllői kapuba. Egy perccel később Mészáros Viktória növelte csapata előnyét. A folytatásban elmaradtak a fürdővárosi gólok, majd a 13. percben Papp Fanni lövése talált utat a hazai kapuba. A harmadik találat után elindult a gyulai gólözön, így a második félidőre 0-7-es vendégvezetéssel fordulhattak a csapatok.

A második játékrészben is folytatódott a gyulai dominancia, a hősiesen küzdő hazai együttesnek csak a szépítéshez volt ereje, a korosztályos fürdővárosi gárda a lefújásig kiütésessé tette a találkozó végeredményét.

Ahogy a Gyulai Amazonok közösségi oldala írja, a helyzetkihasználás nem volt ezen a napon a legjobb, de a mérkőzésen sok tanult dolgot adtak vissza a játékosok.

Noha a fiataljaink a kidolgozott helyzetek mellett egyénileg is mutattak szép dolgokat, de lehet némi hiányérzetünk is. A győzelmünk azonban ilyen arányban is teljesen megérdemelt egy nagyon szimpatikus, fiatal csapat ellen – olvasható a bejegyzésben.

Gyulai gólok: Papp Fanni 3, Mészáros Viktória 3, Danics Boglárka 2, Baracsi Boglárka 2 és Tóth Panna.

A Gyulai Amazonok U15-ös csapata a tabella első helyéről várhatja a januári folytatást.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)