Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütéses győzelemmel zárta az évet NB II.-es futsalcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. december 20. 14:35
Kiütéses győzelemmel zárta az évet NB II.-es futsalcsapat
Tiszaföldvári VSE–Gyulai Amazonok 0-14 (0-8)

Fotó: Gyulai Amazonok

Az NB II.-es futsalbajnokság utolsó őszi fordulójában a Gyulai Amazonok felnőttcsapata a Tiszaföldvári VSE együttesének otthonába utazott december 16-án.

A fürdővárosi gárda a tabella első helyéről érkezett a találkozóra, míg riválisa a mezőny alsó harmadából várta riválisát. A listavezető vendégcsapat villámrajttal kezdte a mérkőzést, Lovas Laura már a 2. percben betalált a hazai csapat kapujába. Egy perccel később Sovány Dorina iratkozott fel a góllövők közé, majd még ugyanabban a minutumban Mezei Virág növelte háromgólosra csapata előnyét. Molnár Zoltánné gárdája az egész félidő alatt a kezében tartotta a játék irányítását, a tetszetős játékrész végén meggyőző 0-8-ás előnnyel mehetett pihenőre.

A fordulás után sem vettek vissza lendületükből a vendégek, hat további találattal pedig kiütésessé tették a találkozót. Kurai Nikolett 4 gólt jegyzett, mellette triplázott Mezei Virág és Molnár Kitti, Sovány Dorina duplázni tudott, de Lovas Laura és Pintye Vivien is megzörgette a hálót.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata győzelmével a tabella élén telel. A gárda első tétmérkőzése az élvonalban is dobogóra pályázó TFSE elleni Magyar Kupa találkozó lesz, ahol január 8-án hazai pályán vívhatják ki a legjobb négy közé jutást.

Gólszerzők: Kurai Nikolett 4, Molnár Kitti 3, Mezei Virág 3, Sovány Dorina 2, Lovas Laura és Pintye Vivien.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)