Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy győzelem, egy vereség a korosztályos vízipólósok hétvégi eredménye

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. december 01. 15:00
Egy győzelem, egy vereség a korosztályos vízipólósok hétvégi eredménye
Csabai Csirkefogók VK–Mórahalom VSK 14–5 (5–1, 6–0, 3–0, 0–4) és Csabai Csirkefogók VK–Kecskeméti Sportiskola 9–11 (1–2, 2–4, 5–1, 1–4)

a kép egy korábbi mérkőzésen készült

Martfű felé vette az irányt a vidékbajnokság Délkeleti csoportjában szereplő gyermek I. korcsoportos békéscsabai egylet. Az élcsoportban helyet foglaló a gárda előbb a Mórahalom, majd a Kecskemét együttesével meccselt. Egy papírforma győzelmet egy ki-ki meccs követett, amelyiken akár fordított eredmény is születhetett volna – olvasható a klub közleményében.

Csabai Csirkefogók VK–Mórahalom VSK 14–5 (5–1, 6–0, 3–0, 0–4)

Békéscsaba: Kabai – Such, Suhajda Z. 5, Bazsó, Rácz 2 (1), Pónya O. 1, Csüllög. Cs.: Földi, Laurinyecz 1, Szathmáry Zs., Zimbran 2, Orosz R. 1, Orosz B., Nánási 2. Edző: Katona Péter. 

Csabai Csirkefogók VK–Kecskeméti Sportiskola 9–11 (1–2, 2–4, 5–1, 1–4)

Békéscsaba: Krizsán – Such, Suhajda Z., Bazsó 3, Szathmáry Zs., Zimbran, Rácz 3. Cs.: Laurinyecz, Pónya O. 1, Csüllög 2, Nánási. Edző: Katona Péter. 

– Egy könnyű és egy kemény mérkőzésen vagyunk túl. A mórahalmiak ellen papírforma győzelem született, ezen a meccsen az elejétől kemény, hajtós játékot nyújtott a gárda, a szoros emberfogásból való lefordulások jól működtek, ezekből számtalan gólt értünk el. A Kecskemét már nagyobb falatnak bizonyult, és sok gondolat forgott a fejemben a lefújás után. Tény, az elején nehezen lendült bele a csapat, olyannyira, hogy a félidőben ellenfelünk már három góllal is vezetett. Ám mínusz háromról tetszetős és eredményes játékkal fordítottunk, amihez külön gratulálok a fiataloknak. Ám a találkozó vége után hiányérzetem maradt, és nem is annyira a mi teljesítményünk miatt. Egy viszont lényeges: hasznos és éles volt a találkozó, ezeken a ki-ki derbiken derül fény arra, miben lehet még előre lépnünk, elöl és hátul egyaránt. Ha ki is kaptunk, akarásból jelesre vizsgázott a csapat – értékelt Katona Péter edző.

Az állás a harmadik kör (hat forduló után): 1. Csongrádi VVSE 15, 2. Kecskeméti Sportiskola 15, 3. Ceglédi VSE 12, 4. Csabai Csirkefogók VK 12, 5. Sugovica VSE Baja 9, 6. Invictus ÚVSC Mezőtúr 6, 7. Mórahalom VSK 3, 8. Ceglédi Úszó- és Vízilabdasportért Alapítvány 0.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)