Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Élő hal, sültestál, heti menü az S Big Fish Lake-től!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. november 30. 17:30
Élő hal, sültestál, heti menü az S Big Fish Lake-től!
Vásárolj karácsonyra a szabadidő- és élményközponttól!

Többféle sültestál és halászlé is rendelhető a rendezvényeknek is helyet biztosító Sándorhegyi Big Fish Lake-től, amely tavalyhoz hasonlóan idén is tart élőhal-vásárt a gyulai Tesco hipermarketnél. A volt Jován-tónál található szabadidő- és élményközpont a heti menüztetést is elindította, az érdeklődők hétfőtől péntekig kétféle ételsor közül választhatnak.

Misinkó Géza tógazda elmondta: előrendelésre vállalják különböző sültestálak elkészítését, emellett halászlé, valamint tisztított hal és halbelsőség is vásárolható tőlük.

A Big Fish Lake bőségtál, a Big Fish Lake sertéstál és a Big Fish Lake szárnyastál 4–6 főre 20 ezer forint; a Big Fish Lake extra tál 6–8 főre 22 ezer forint; a csülöktál két főre 10 ezer forint. Egy adag vegyes halászlé patkóval 1 950 forintba kerül, egy adag vegyes halászlé filével 2200 forintért kapható. Az árak az áfát és a csomagolás díját is tartalmazzák. A megrendeléseket minimum 48 órával az elszállítás előtt le kell adni; december 24-én még elkészítik az ételeket.

A tógazda kiemelte: a Sándorhegyi Big Fish Lake étterme rendezvényeket is szervez minimum öt, maximum 40 főig. Mint megtudtuk, az eseményekre megbeszélés alapján bármilyen étel rendelhető.

Misinkó Géza arról is beszélt, hogy a gyulai Tesco mellett december 12. és 23. között árulnak a környező halgazdaságokból származó élő halat: szürkeharcsát, pontyot, busát és apróhalakat. Reggel 8 órától este 19 óráig várják a vevőket, a karácsonyi időszak közeledtével viszont kitolják a zárórát.

Arról is beszámolt, hogy heti menü is rendelhető tőlük kiszállítással 1800 forintért. Fizetni készpénzzel, átutalással, bankkártyával és SZÉP-kártyával is lehet. A rendeléseket hétfőn 8.30-ig lehet leadni. 

Telefon: +36-20/274-5857, Facebook: S Big Fish Lake, honlap: sbigfishlake.hu.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)