Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 506 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. november 29. 08:30
Országos határrendészeti összesítő: 506 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök november 28-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 125 határsértőt tartóztattak fel és 381 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 4 esetben összesen 34 határsértőt tartóztattak fel Bócsa, Kelebia és Petőfiszállás közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 10 esetben összesen 79 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Domaszék, Kübekháza, Nagylak, Öttömös, Röszke és Ruzsa közigazgatási területén.

Győr-Moson-Sopron megyében a járőrök 2 esetben összesen 11 határsértőt tartóztattak fel Hegyeshalom és Pereszteg közigazgatási területén.

A járőrök Budapesten 1 határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán, iraki, szír, és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában Csongrád-Csanád megyében 16 esetben a rendőrök 377 főt, Bács-Kiskun megyében 1 esetben 4 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 1 embert, közokirat-hamisítás miatt 1 embert fogtak el, embercsempészés miatt 3 ember ellen indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)