Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egerben sem talált legyőzőre a gyulai futsalcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. november 28. 16:39
Egerben sem talált legyőzőre a gyulai futsalcsapat
Eger SE–Gyulai Amazonok 4-13 (1-7)

Fotó: Gyulai Amazonok

Az NB II.-es futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok felnőttcsapata az Eger SE együtteséhez utazott november 25-én.

Gyulai Amazonok: Szűcs Beatrix, Lovas Laura, Molnár Ágnes, Kurai Nikolett, Pinyte Vivien. Csere: Kósa Noémi, Mészáros Viktória, Paál Dalma, Sovány Dorina, Pribék Andrea és Molnár Kitti. Vezetőedző. Molnár Zoltánné.

A fürdővárosi gárda a liga első mérkőzésén hazai pályán győzte le újfehértói ellenfelét, egri riválisa pedig kiütéses győzelemmel kezdte a bajnokságot.

A soros fordulóban a gyulai csapat már az első percben betalált, majd szebbnél szebb támadásokat vezetve a félidőig hét gólig meg sem állt. Az egri gárda az első játékrészben egy találattal tudott csak közelebb lopódzni riválisához.

A fordulás után sem változott a játék képe, a fürdővárosi játékosok újabb látványos gólokkal növelték előnyüket. A vendégcsapatból hat játékos is feliratkozott a góllövők közé, Pintye Vivien mellett Lovas Laura triplázott, Sovány Dorina, Pribék Andrea, Paál Dalma duplán örülhetett, Kurai Nikolett pedig egyszer talált az egri hálóba.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata tizenhárom alkalommal vette be a hazai kaput, így kiütéses győzelemmel állhat a tabella élén.

Az együttes december 3-án a Magyar Kupában lesz érdekelt, az élvonalbeli Újpest FC érkezik a gyulai arénába.

– Jó iramot tudtunk végig diktálni, minden játékos remekül szállt be a mérkőzésbe. Remélem, az Újpest elleni meccsen a csapat maximumot tudja majd nyújtani – értékelt Molnàr Zoltánné.

Gyulai gólok: Pintye Vivien (3), Lovas Laura (3), Pribék Andrea (2), Sovány Dorina (2), Paál Dalma (2), Kurai Nikolett.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)