Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az átlagostól hidegebb időre kell számítani az északkeleti, keleti országrészben a jövő héten

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. november 26. 08:30
Az átlagostól hidegebb időre kell számítani az északkeleti, keleti országrészben a jövő héten
Mutatjuk a részleteket

A jövő héten Magyarországon jellemzően az átlagostól hidegebb hétre kell számítani, főleg az északkeleti, keleti országrészben, míg nyugaton az ilyenkor jellemző hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően alakul a hőmérséklet – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken a Facebookon.

A meteorológiai szolgálat a közösségi oldalán közzétett anomáliatérképein a jövő heti és az azt követő hét várható hőmérsékleti viszonyait, vagyis az átlaghőmérséklettől való előre jelzett eltérést mutatta be.

Azt írták, ezek szerint a jövő héten jellemzően az átlagostól hidegebb hétre kell számítani, főleg az északkeleti, keleti országrészben, míg nyugaton az ilyenkor jellemző hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően alakul a hőmérséklet.

Az azt követő héten már hazánk jelentős részén az átlagoshoz képest pár fokkal alacsonyabban alakul a hőmérséklet – jegyezték meg.

Hozzátették: az országos átlagos maximumhőmérséklet az előre jelzett időszakban nagyjából 3,8 és 5,8 fok között, míg a minimumhőmérséklet 2,1 és 0 fok között szokott alakulni.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)