Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 668 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. november 25. 08:30
Országos határrendészeti összesítő: 668 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök november 24-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 310 határsértőt tartóztattak fel és 358 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 5 esetben összesen 26 határsértőt tartóztattak fel  Balotaszállás, Bátmonostor, Hercegszántó, Kiskunhalas és Solt közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 16 esetben összesen 221 határsértőt tartóztattak fel Apátfalva, Ásotthalom, Deszk, Mórahalom, Röszke és Szatymaz közigazgatási területén.

Győr-Moson-Sopron megyében a járőrök 4 esetben összesen 37 határsértőt tartóztattak fel Fertőszentmiklós, Hegyeshalom, Mosonmagyaróvá és Nagycenk közigazgatási területén.

A járőrök Budapesten 2, Fejér megyében 8, Jász-Nagykun megyében 3, Pest megyében 12, Vas megyében 1 határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán, algériai, indiai, marokkói, pakisztáni, szír, szomáliai, és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában Csongrád-Csanád megyében 15 esetben a rendőrök 358 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 1 embert fogtak el közokirat-hamisítás miatt, embercsempészés miatt 6 ember ellen indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)