Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel folytatta a sort a gyulai ifjúsági kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L.SPORT • 2022. november 20. 10:30
Győzelemmel folytatta a sort a gyulai ifjúsági kézilabdacsapat
Deszki SC–Gyulasport NKft. 25–28 (12–10)

Gyulasport NKft.: Juhász P., Erdődi R. (4), Kertes S. (7), Miklya N., Németh Cs. (10), Szabó R. (1), Szalkai B. (6/3). Csere: Bartóki M., Szappanos E. Várkonyi L., Gyura A. és Bartyik V. Megbízott edző: Kruzsicz Bernadett.

A Gyulasport NKft. országos leány ifjúsági bajnokságban szereplő csapata a Deszki SC korosztályos együtteséhez utazott november 18-án. A fürdővárosi egyesület fiatal gárdája zsinórban a harmadik sikerét érte el a Csongrád-Csanád megyei arénában.

A gyulai gárda az előző mérkőzésen meggyőző fölénnyel verte bácsalmási ellenfelét. Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője a soros mérkőzésről elmondta, a gyulai csapat a lassan már megszokottá váló álmos játékkal kezdte a derbit.

– A valóság ráébresztette a játékosokat arra, hogy bizony itt ki is kaphatnak. A második félidőre egy frissebb gyulai csapat vonult ki a pályára, gólerősebb játékukkal ráijesztettek a hazaiakra – ismertette.

A gyulai gárda folyamatosan lépkedett ellenfele után, a 45. percre azonban sikerült megfordítani a mérkőzés alakulását 20–19-re. A lendületbe kerülő vendégcsapat meg is ragadta az alkalmat, és egészen a lefújásig tartani tudta előnyét.

Németh Csenge és Kertes Sarolta ebben az időszakban vezéregyéniségnek bizonyult, de jó időben jöttek Erdődi Ramóna és Szalkai Bianka góljai is. A kapuban a hetest is védő Juhász Panni több gólra tartó lövést hárított. Összegezve megállapíthatjuk, hogy a vendégeknek jól jött a félidő, a 42. percben kikért idő pedig meghozta a csapat számára a változást, így megérdemelten szerezte meg a két bajnoki pontot – mondta Máthé István.

A mérkőzés alakulása: 7. perc: 2-3, 14. perc: 4-5, 20. perc: 6-6, 30. perc: 12-10, 40. perc: 18-16, 45. perc: 20-21, 50. perc: 22-23, 55. perc: 23-25, 60. perc: 25-28.

A Gyulasport NKft. győzelmével pontszámban beérte a harmadik helyen álló riválisát. A korosztályos gárda a következő fordulóban a Mezőtúri AFC-Syngenta gárdáját látja vendégül.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)