Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Halálos baleset történt Mezőberény külterületén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • HÍREK • 2022. november 18. 09:05 • Frissítve: 2022. november 18. 12:05
Halálos baleset történt Mezőberény külterületén
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Halálos baleset történt péntek reggel fél hét körül a 47-es számú főúton, Mezőberény külterületén; az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette – közölte a police.hu. 

Mint írták, két személygépkocsi frontálisan összeütközött. A balesetben ketten sérültek meg, az egyik sérült a helyszínen meghalt.

A rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Békéscsaba felől érkezők a kamuti körforgalomnál tudják elkerülni a baleset helyszínét, míg a Mezőberényből Békéscsaba felé tartókat Békés irányába terelik a rendőrök.

Frissítés: A rendőrségi portál közlése szerint egy mezőgazdasági gép mögött feltorlódott kocsisort előzött a balesetet okozó személygépkocsi vezetője. A manővert nem tudta befejezni, összeütközött a neki szemből érkező autóval, amelynek vezetője a helyszínen életét vesztette. Az előző autóst súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők. A helyszínelés miatt elrendelt teljes útlezárást a rendőrség 11.37-kor feloldotta, a forgalom mindkét sávon megindult.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)