Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel kapaszkodik feljebb a tabellán a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. november 14. 15:30
Győzelemmel kapaszkodik feljebb a tabellán a gyulai tekecsapat
Gyulai SE Dig-Build–Fővárosi Vízművek SK 5-3 (3083-3033)

Fotó: Gyulai SE

Az NB I.-es tekebajnokság kilencedik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build ifjúsági és felnőttcsapata a Szanki OBSE együttesével mérkőzött meg november 12-én.

A fürdővárosi felnőttegyüttes az előző fordulóban kikapott második helyen álló riválisától, így lecsúszott a bajnoki pontvadászat hetedik helyére. A mostani fordulóban a lista kilencedik helyezettjével nézett szembe szegvári „otthonában”.

A gyulai alakulat számára különösen fontos volt a győzelemért járó pontok megszerzése, hiszen a tabella legjobbjai között szeretné befejezni a bajnoki szezont. A Házi Márk, Egyed Ferenc, Baksa Imre, Schriffert Dominik, Makra György és Nyári Krisztofer alkotta együttes azonban alaposan behúzta a kéziféket, a budapesti rivális elvitte az első három párharcot. Schriffert Dominik a negyedik összecsapáson megfordította a tendenciát, így a gárda kiegyenlítette a mérkőzést. A hazai együttes igyekezete eredményre vezetett, hiszen a több ütött csapatfának köszönhetőn a gyulaiak elvitték a pluszpontokat, így megérdemelten nyerték az összecsapást.

A Gyulai SE Dig-Build felnőttcsapata győzelmével a tabella ötödik helyére lépett fel. A következő fordulóban az MVM Gáz SE együtteséhez utaznak a játékosok.

A gyulai egyesület ifjúsági együttese a tabella hatodik helyéről várta ellenfelét. A Trucz Péter Levente és Schriffert Dániel alkotta együttes sima mérkőzésen gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)