Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az éllovast legyőzte, az ezüstérmessel már nem bírt a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. november 09. 16:00
Az éllovast legyőzte, az ezüstérmessel már nem bírt a gyulai tekecsapat
Gyulai SE Dig-Build–Szanki OBSE 6-2 (3257–3167)

Fotó: Gyulai SE Dig-Build

Az NB I.-es tekebajnokság nyolcadik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build ifjúsági és felnőttcsapata a Szanki OBSE együttesével mérkőzött meg november 6-án.

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban egy komoly csatában legyőzte a listavezető riválisát. Az ötödik helyről érkező gyulai gárda az ezüstérmes pozícióban várakozó Bács-Kiskun megyei ellenfeléhez utazott. A vendégcsapat számára fontos lett volna a győzelemért járó pontok megszerzése, hiszen utolérte volna az élbolyba tartozó négyest.

A Baksa Imre, Házi Márk, Egyed Ferenc, Nyári Krisztofer, Makra György és Czégény Csaba alkotta csapat meg is lepte riválisát, Baksa Imre megnyerte az első párharcot. A folytatásban azonban a hazai együttes már nem adta könnyen a bajnoki pontokat és 4-2-re elhúzott ellenfelétől. A házigazda a több ütött fáért járó plusz pontokat is bezsebelte, így 6-2-es arányban győzte le riválisát.

A Gyulai SE Dig-Build felnőttcsapata a tabella hetedik fokára esett vissza, ahonnan a Fővárosi Vízművek SK gárdáját fogadja szegvári „otthonában”.

A gyulai egyesület ifjúsági együttese sem tudta feltartóztatni ezüstérmes ellenfelét, így 4-0-s vereség után fogadhatja fővárosi riválisát.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)