Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemmel léptek feljebb a tabellán az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. november 01. 15:00
Magabiztos győzelemmel léptek feljebb a tabellán az NB II.-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Kolorcity Kazincbarcika SC 4-1 (3-1)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az NB II.-es labdarúgó-bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok a Kolorcity Kazincbarcika SC együttesét látta vendégül október 30-án. A fürdővárosi gárda közvetlen riválisa elleni győzelemmel készült feljebb lépni a tabellán.

A gyulai együttes a tabella hetedik helyéről várta soros ellenfelét, a kazincbarcikaiak a mezőny hatodik helyéről érkezetek a találkozóra. A riválisok hat-hat pontot szereztek eddig a pontvadászatban, így mindkettőjük számára fontos volt a győzelem megszerzése.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A két rivális szinte azonnal komoly küzdelembe kezdett, az első gól megszerzésére koncentráltak. A vezető találatot a 34. percben a vendégcsapat szerezte meg, ám három perccel később Sovány Dorina kiegyenlítette a találkozó állását.

A folytatásban is a gyulai csapat maradt lendületben, folyamatos nyomás alatt tartotta az ellenfelet. A félidő vége előtt Pribék Andrea vezetéshez juttatta csapatát, egy perccel később pedig Kurai Nikolett érkezett egy kipattanóra remekül, a régi-új Amazon góljával pedig kétgólosra nőtt a hazai előny.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A fordulás után is a fürdővárosi gárda maradt támadásban, Molnár Zoltánné alakulatában több kiváló egyéni teljesítmény is volt. A végig remekül küzdő csapat a 80. percben tett pontot a találkozó végére, amikor Molnár Kitti használta ki ziccerét.

Gólok: Sovány Dorina, Pribék Andrea, Molnár Kitti és Kurai Nikolett.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapat a sikernek köszönhetően fellépett a tabella ötödik helyére, három pont lemaradással a negyedik helyen álló riválisához képest. A fürdővárosi felnőttcsapat a folytatásban az FC Hatvan otthonából próbálja meg elhozni a győzelemért járó pontokat.

– Nagyon örülök, hogy végre ilyen arcát mutatta a csapat, sok játékos egyénileg remek teljesítményt nyújtott. Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot, bizakodva várjuk a következő találkozót. Gratulálok a csapat minden egyes tagjának – értékelt Molnár Zoltánné.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)