Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütéses győzelemmel hangoltak a csúcsderbire az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 19. 15:11
Kiütéses győzelemmel hangoltak a csúcsderbire az U14-es Amazonok
Soroksár SC–Gyulai Amazonok 1-11

Az U14-es bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos csapata a Soroksár SC otthonában lépett pályára november 15-én. A fürdővárosi gárda ötödik győzelmét aratta a budapesti arénában.

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Sebestény Renáta, Zalai Bíborka, Krisán Jázmin (Rung Zselyke), Nagy Csenge, Kis Barbara (Földesi Petra), Hoffmann Dorina, Szelei Csenge, Drobnyik Izabella és Veres Doren (Pénzes-Makkai Kinga). Edző: Molnár Zoltánné.

A fürdővárosi gárda remek idényt fut, a soros mérkőzés előtt négy győzelemmel és csupán egyetlen döntetlennel állt a tabella második helyén. Aktuális ellenfele a bajnokság középcsapata volt.

A gyulai alakulat állórajttal kezdte a találkozót, Nagy Csenge már a 2. percben megszerezte csapatának a vezetést. A folytatásban is a fürdővárosi gárda tartotta kezében a mérkőzést, Kis Barbara, Veres Doren és Sárközi Anna találataival négygólos előnnyel fordulhatott a második huszonöt percre.

A „térfélcsere” sem lendített nagyot a budapesti rivális szerekén, csupán szépíteni tudott az eredményen. A gyulai gárda folytatta lendületes játékát, a harmadik etapban is növelni tudta a különbséget.

Gyulai gólok: Nagy Csenge 3, Veres Doren 2, Kis Barbara, Földesi Petra és Pénzes-Makkai Kinga.

A Gyulai Amazonok U14-es együttese a kiütéses sikerrel jó előjelekkel várhatja a következő, az éllovas Vasas elleni rangadót.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)