Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sportnapot tartottak a törökzugi óvodások

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 13. 13:00
Sportnapot tartottak a törökzugi óvodások
A gyerekek öt sportág alapjait ismerhették meg

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A törökzugi óvoda háromnapos rendezvénysorozatának záróprogramját tartották október 12-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A helyszínen a törökzugi óvodások és a „Lila” iskola első osztályos tanulói együtt teljesíthették a több állomásból álló pályarendszert.

Szűcs Éva, az óvoda tagintézmény-vezetője elmondta, az intézmény idén már sokadik alkalommal rendezte meg a sport- és egészség témakörére épülő rendezvénysorozatát. Az intézményben három napon át minden a sportról és az egészségről szólt.

– Az első két napon a zöldségeké és a gyümölcsöké volt a főszerep, majd a Gyulai Egészségfejlesztési Iroda jóvoltából Gombosné Medve Katalin védőnőt láttuk vendégül, aki az egészséges táplálkozásról beszélgetett a gyermekekkel. Kedden egy kisebb túrát teljesítettünk, az Élővíz-csatorna körül tettünk egy kört. Mindkét napon zöldség és gyümölcssaláta várta a gyermekeket – ismertette az óvodavezető.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A rendezvénysorozat záróprogramján a gyermekeket a városai tornacsarnokba várták a szervezők, ahol a Gyulasport NKft. segítségével játékos feladatokkal mozgatták meg őket. Az ovisokat Kónya István alpolgármester köszöntötte, majd a zenés bemelegítés után a szülőkkel közösen vehették birtokba a pályát.

A gyermekek az országos Sportmanó óvodai programban szereplő sportágakban mutathatták meg képességeiket, így a kézilabda, a labdarúgás, a floorball, a tenisz és a kosárlabda alapjait gyakorolhatták.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)