Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vigh Denisz Istvánt köszöntötték a Babaruha program keretében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2022. október 11. 14:00
Vigh Denisz Istvánt köszöntötték a Babaruha program keretében
A kisfiú harmadik gyermekként érkezett a családba

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Vigh Denisz Istvánt köszöntötte a Babaruha program keretében Alt Norbert október 11-én. Az önkormányzati képviselő egy egyedi hímzésű tipegővel, virággal, valamint Póka György gyulai festőművész képével ajándékozta meg a gyermeket és anyukáját. 

Cintiától, az apróság anyukájától megtudtuk: Denisznek már két nagyobb testvére van, akik nagyon várták öccsük érkezését.

– Dani már négyéves, Dominik még csak kettő és fél. Nem várom el, hogy segítsenek az testvérük gondozásában, de azt látom, hogy szívesen vállalnak feladatokat: ha kell hoznak nekem pelenkát, de más apróságokat is szívesen megcsinálnak.

– A Denisz nevét egyszerű volt kiválasztani: a férjem eldöntötte és nem engedett belőle – mondta nevetve az apróság anyukája, aki azt is hozzátette, hogy kisfia második nevét viszont ő választotta, mert a párja második neve szintén István, ezt a hagyományt szerette volna tovább vinni. 

Denisz István július 12-én született 3320 grammal, az édesanya elmondása szerint pedig igazi angyal, aki csak eszik és alszik, emellett nem ad túl sok feladatot a szülőknek.

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)