Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Továbbra is a bajnoki cím a gyulai tekecsapat célja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 05. 14:06
Továbbra is a bajnoki cím a gyulai tekecsapat célja
Három mérkőzést nyert zsinórban a Gyulai SE Dig-Build együttese

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az NB I.-es tekebajnokságban szereplő Gyulai SE Dig-Build csapata három győzelemmel és két vereséggel a tabella középmezőnyében áll. A Nyári Krisztofer vezette együttesnek 17 fordulója van arra, hogy elérje kitűzött célját, és a Szuperliga mezőnyében guríthasson.

A csapat tavaly ezüstérmes lett, de az utolsó mérkőzésig versenyben volt az első helyért. A fürdővárosi alakulat idén a bajnoki címet tűzte ki célul.

Nyári Krisztofer elmondta, a gárda július közepén kezdte a felkészülést, egy hazai rendezésű tornával és szegvári edzéssel készültek a bajnoki rajtra.

– Augusztus első hetében megrendeztük a Dr. Gyarmati Sándor-emlékverseny. A kupa nagyon jól sikerült, az első három helyen gyulai játékos végzett: Schriffert Roland megvédte tavalyi első helyét, Baksa Imre a második helyen végzett, míg Czégény Csaba bronzérmet nyert. Csapatban is jól szerepeltünk a tornán, hisz a Gyulai SE I.-es számú csapata (Házi Márk Bálint, Egyed Ferenc, Czégény Csaba és Nyári Krisztofer) nyerte a kupát, a második helyen a városi bajnokságból összeállt csapat végzett. A verseny után edzésekkel folytattuk a felkészülést. Szegvárra is ellátogattunk, mivel régen voltunk azon a pályán – ismertette.

A gyulai együttes nagy reményekkel kezdte az idényt, ám az első fordulóban kikapott. A folytatásban már jobban gurított, három mérkőzésen is győzni tudott.

– Az első fordulóban olyan csapathoz utaztunk, amellyel még nem játszottunk, bele is szaladtunk egy vereségbe. Szerencsére fel tudtunk állni, és három győzelemmel folytattuk a bajnokságot. Az ötödik fordulóba az egyik élmezőnyhöz tartozó csapat, a BKV látogatott Szegvárra. A mérkőzés mindkettőnk számára presztízskérdés volt, hiszen mindig kiélezett meccseket játszunk. Sajnos kikaptunk, de nincs veszve semmi, 17 forduló van még a bajnokságból, nem adjuk fel a kitűzött célt – értékelt Nyári Krisztofer.

A Gyulai SE Dig-Build ifjúsági csapata öt forduló után három győzelemmel és két vereséggel stabilan a középmezőnyhöz tartozik. A felnőttcsapat szintén a tabella közepéről várhatja a pihenő utáni fordulót.

Gyulai SE Dig-Build: Baksa Imre, Czégény Csaba, Deák Edgár Csaba, Egyed Ferenc, Házi Márk Bálint, Makra György, Nyári Krisztofer, Schriffert Roland, Schriffer Károly, Schriffert Dániel, Schriffert Dominik, Kálnai István. Ifjúsági gárda: Trucz Péter Levente, Zsótér Márton Áron, Schriffert Máté, Schriffert Dániel és Schriffert Dominik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)