Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elindultak a városi tekeharcok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • SPORT • 2022. szeptember 28. 15:00
Elindultak a városi tekeharcok
A Suzuki Kupa 1. és 2. fordulójának eredményei

A városi tekebajnokság 1. és 2. fordulóját fordulóját játszotta le a Suzuki Kupa mezőnye. A 2022/2023-as kiírás első két fordulójában kiváló mérkőzéseken mutatkoztak be egymásnak a csapatok.

Az idei kiírás ismét négyfordulós lesz, a vándorkupát a körmérkőzések után az a csapat nyeri tavasszal, amely az őszi, tavaszi eredmények alapján győztesnek tekinthető. A bajnoki sorozaton az „LL”-Kétegyháza, a Kövite-Sarkadkeresztúr, a Magyarvárosi Söröző, az Öregfiúk, az Ismerős Arcok, a Baráti Bt., a Szabó Legények és a Régi-Újak együttesei néznek szembe egymással.

A városi tekeliga soros fordulójában a Baráti Bt. dupla győzelemmel kezdte az évadot, a Kövite-Sarkadkeresztúr, a Magyarvárosi Söröző, az Öregfiúk, a Szabó Legények és az Ismerős Arcok pedig egy-egy győzelemmel indított. 

Az első helyen a Baráti Bt. áll, az éllovast a Magyarvárosi Söröző és a Kövite-Sarkadkeresztúr együttese követi.

Eredmények: Baráti Bt.–Régi-Újak 5-1, Kövite-Sarkadkeresztúr–„LL” Kétegyháza 5-1, Magyarvárosi Söröző–Öregfiúk 5-1, Öregfiúk–Kövite-Sarkadkeresztúr 5-1, Szabó Legények–„LL” Kétegyháza 6-0, Ismerős Arcok–Régi-Újak 6-0 és Baráti Bt.– Magyarvárosi Söröző 5-1.

A tabella állása: 1. Baráti BT 4 pont, 2. Magyarvárosi Söröző 2 pont, 3. Kövite-Sarkadkeresztúr 2 pont, 4. Szabó Legények 2 pont, 5. Ismerős Arcok 2 pont, 6. Öregfiúk 2 pont, 7. Régi-Újak 0 pont és „LL” Kétegyháza 0 pont.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)