Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 30 éves a Gyulai Digitál 

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. szeptember 14. 17:00
30 éves a Gyulai Digitál 
Érdemes betérni az üzletbe, vásárlóbarát árakkal várják a vevőket

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Gyulai Digitálban állandó akció van, hiszen folyamatosan alacsony áron kínáljuk a termékeket – fogalmazott Faragó István, az idén 30 éves cég ügyvezetője.

Mint megtudtuk, a vállalkozás 1992. szeptember elsején alakult meg, és jelenlegi helyére, a Corvin utca 6. szám alá 1995-ben költözött. A cég kezdetben csak irodagépek szervizelésével foglalkozott, majd az eszközökhöz szükséges kellékanyagok: tintapatronok, tonerek, elemek, akkumulátorok értékesítésébe is belefogott.

Faragó István elmondta, jelenleg elsősorban nyomtatókat javítanak, de irodatechnikai berendezéseket és esetenként írógépeket is visznek hozzájuk szervizelésre.

Kiemelte, a Gyulai Digitál az egyetlen cég a környéken, amely a lézer- és a mátrixnyomtatók mellett tintasugaras nyomtatókat is javít. Mint kifejtette, utóbbiakhoz nem érkezik alkatrész az országba, ezért a leselejtezett, bontott gépekből javítanak.

Az üzletben új nyomtatók is vásárolhatók, bármilyen márkát be tudnak szerezni. Mivel szervizként bőven van tapasztalatuk arról, mely gyártók termékei a legmegbízhatóbbak, tanácsot is tudnak adni a vásárlóknak.

Ennek kapcsán Faragó István megjegyezte, nem mindegy, ki mire használja majd a nyomtatót. Aki csak időnként nyomtat valamit, érdemes olcsó gépet választania, eredeti patronnal, hiszen az akkor sem szárad be, ha ritkán használják a nyomtatót – említette példaként.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Mint ismertette, eredeti és utángyártott, jó minőségű festékkazettákat és tintapatronokat is árulnak. Mivel 30 éve ugyanazoktól a cégektől szerzik be az eredeti kellékanyagokat, a lehető legjobb áron kapják azokat, így lényegesen jobb áron vásárolhatók meg náluk, mint a legtöbb versenytársuknál.

A Gyulai Digitálnál emellett új és használt, de jó állapotú laptopokat, asztali számítógépeket és monitorokat is be lehet szerezni. Az ügyvezetőtől megtudtuk, az új és a használt eszközökre is garanciát biztosítanak, ezért sokkal biztonságosabb náluk vásárolni, mint az internetről rendelni.
Az üzletben vezetékes asztali és hordozható telefonok is kaphatók, de kábeleket, akkumulátorokat, elemeket, pendrive-okat, memóriakártyákat, külső winchestereket, hangszórókat, egereket, fejhallgatókat, mikrofonokat, számológépeket, valamint CD-t, DVD-t is árusítanak.

Emellett papírárut, irodaszert és irodai kisgépeket is vásárolhatnak az üzletbe betérők: többek között másolópapírt – kizárólag jó és kiváló minőségben –, borítékokat, leporellókat, alapvető nyomtatványokat, írószereket, valamint lyukasztót, vágó-, tűző-, lamináló-, iratmegsemmisítő és fűzőgépet árulnak.

A cég szolgáltatásai közé tartozik a nyomtatás, a fénymásolás, az iratfűzés, a laminálás és a faxolás is.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)