Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kemény csatákra számít Zöldi-Tóth Katalin

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 10. 11:07
Kemény csatákra számít Zöldi-Tóth Katalin
Felkészülten várja a rajtot a CZ-Gyulasport NKft. csapata

Fotó: Gyulai Hírlap 

A hétvégén elrajtol az NB II.-es kézilabda-bajnokság 2022/2023-as évada. A CZ-Gyulasport NKft. együttese felkészülten várja a nehéz bajnoki évadnak ígérkező pontvadászatot.

Zöldi-Tóth Katalin vezetőedző a bajnokság végeztével öthetes pihenőre engedte a csapat tagjait, akik augusztus 2-án kezdték meg a csapatszintű felkészülést. A játékosok kéthetes egyéni edzésterv teljesítése után érkeztek a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokba.

– A játékosok a nyári pihenés végén egy felkészülési programot kaptak, amelynek köszönhetően nem kell az erőnléti feladatokkal töltenünk az időt, azonnal labdás edzéseket tarthatok számukra. A második héten már megkezdhettük az edzőmérkőzéseket is. A felkészülési meccsekkel kapcsolatban vegyes érzések vannak bennem, az első két mérkőzés olyan volt, amire számítottam. Fokozatosan álltunk össze és alakult egy szisztéma a fejemben, ezt át is sikerült adnom a lányoknak – mondta a vezetőedző.

Zöldi-Tóth Katalin kiemelte, a keret nagy része együtt maradt, így a csapategység nem bomlott meg. Csapó-Kovács Hajnalka és Papné Lukoviczki Beáta befejezte aktív pályafutását, Szögi Tímea visszatért az egyesülethez, Ilyés Lilla a mezőnyben segítheti a gyulai gárdát, Mike Mária pedig a kapuban jelent komoly erősítést.

– Az új játékosok közül csak Mike Marcsi teljesen új, ő viszont kapus, akinek nem úgy kell beépülnie, mint egy mezőnyjátékosnak, de az ő beépülését is teljesen sikeresnek értékelem. Szögi Tímeát nem kellett beépíteni a csapatba, viszont rajta nagyon érződik, hogy kevés játéklehetőséget kapott az elmúlt szezonban – ismertette.

A vezetőedző úgy látja, nagyon kiegyensúlyozott lesz az első 5-6 csapat teljesítménye, ez a bajnokság lesz az elmúlt évek legerősebb NB II.-es pontvadászata. A gyulai gárda nem tűz ki konkrét célokat, ám Zöldi-Tóth Katalin az első négy csapat között szeretné látni együttesét.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)