Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mit jelent a haza?

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2022. szeptember 09. 14:30
Mit jelent a haza?
Alkotási pályázatot hirdet a Magyar Honvédség Parancsnoksága

Alkotási pályázatot hirdet a Magyar Honvédség Parancsnoksága fiatalok számára. A művekben azt kell megjeleníteniük, hogy mit jelent számukra a a haza, a biztonság, a katonaság és a hősiesség – írta a honvedelem.hu.

A pályázatra 6–8. évfolyamos általános iskolások, valamint nappali tagozatos középiskolások jelentkezhetnek október 14-ig, pályaműveiket személyesen vagy postai úton kell eljuttatniuk a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központba.

Mint írták, az A3-as vagy A4-es művek technikáját nem szabják meg, lehet rajzolni, festeni, montázst készíteni, zsírkrétával alkotni, de akár vegyesen is lehet a különféle technikákat alkalmazni.

A két korosztályt külön fogják díjazni, a beérkezett pályaművekből pedig kiállítás nyitnak, majd külhoni missziós katonáknak küldik el azokat.

Kiemelték: a nevezés ingyenes, a leadott alkotások érvényességéhez a hátoldalukon fel kell tüntetni az alkotó nevét, életkorát, iskoláját, osztályát, az alkotó vagy törvényes képviselőjének e-mail-címét, illetve telefonszámát. Emellett jelentkezéskor csatolni kell a pályázó törvényes képviselője által aláírt adatkezelési nyilatkozatot is, amely a honvedelem.hu oldalról tölthető le.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)