Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiállításra várják a gyulaiakat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. szeptember 07. 13:00
Kiállításra várják a gyulaiakat
Programajánló

GYULAI PÁLINKAFESZTIVÁL

Szeptember 15–17. között rendezik meg a 22. Gyulai Pálinkafesztivált, amelyhez idén kapcsolódik a Békés Megyei Vadász- és Horgásznap is. A programok teljes listája a gyulaipalinkafesztival.hu oldalon olvasható.

MOGYORÓSSY JÁNOS VÁROSI KÖNYVTÁR

Szeptember 8-án, csütörtökön 18 órától Hinni a jóban… címmel tartanak irodalmi estet Béres Attila műveiből. A házigazda Durkó Károly lesz, közreműködik Steigerwald Réka.

VIGADÓ

Szeptember 8-án, csütörtökön 9.30 és 12 óra között rendezi a Gyulai Egészségügyi Alapellátási Intézmény területi védőnői szolgálata az anyatejes világnapot.

KOHÁN KÉPTÁR

A Magyar Géniusz vándorkiállítás néprajzi gyűjteményi összeállítása, Kohán György alföldi, paraszti ihletésű munkái, valamint Szilágyi András művészeti író magángyűjteményének kiállítása szeptember 18-ig tekinthető meg a képtárban.

MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

Szeptember 9-én, pénteken 17 órakor 3szor20 címmel nyílik kiállítása Novák Attila, Szuhaj György és Kukár István képzőművészeknek. A tárlatot október 5-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

NÉMETVÁROSI SZILVALEKVÁRFŐZÉS

Szeptember 10-én, szombaton 7 órától rendezi meg a Németvárosi Szilvalekvárfőzés és Szilvalekváros Sütemények Versenye nevű rendezvényét Gyula Város Német Nemzetiségi Önkormányzata és a K. Schriffert Hagyományőrző Kör a Németvárosi Óvodában. A programok ingyenesen látogathatók. 

GALAMB- ÉS KISÁLLATBÖRZE

Szeptember 17-én, szombaton 7 és 11 óra között galamb- és kisállatbörzét rendez a V. 79. sz. Galamb és Kisállattenyésztő Egyesület. A programot a Prohászka Zsolt Városi Sportcsarnok parkolójában tartják.

TÁJVÍZHÁZ

A József Dezső Alkotótábor Egyesület Fények, árnyékok, impressziók című kiállítását szeptember 30-ig nézhetik meg az érdeklődők.

ALMÁSY-KASTÉLY

Szeptember 16-án, pénteken 17 órakor Impresszió címmel nyílik kiállítása a második Gyulai Nemzetközi Művésztábornak az Almásy-kastély kávézójában. Az Úton Erzsébet királynéval című időszaki kiállítást 2023. május 28-ig nézhetik meg az érdeklődők.

ALMÁSY-KASTÉLY KÁVÉZÓJA

Szeptember 16-án 17 órakor nyílik meg II. Gyulai Nemzetközi Művésztábor Impresszió című kiállítása. A művészekkel személyesen is találkozhatnak az érdeklődők szeptember 12-től 17-ig minden délelőtt a polgármesteri hivatal vendégházában, a Szent László utca 2. szám alatt. Az alkotások a helyszínen megvásárolhatók.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)