Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elkezdődött a városi fociliga 75. idénye

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. augusztus 28. 14:00
Elkezdődött a városi fociliga 75. idénye
A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 1. fordulójának eredményei

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 75. idényének 1. fordulóját játszották le a csapatok augusztus 25. és 26. között. A fürdővárosi fociliga új idényében nyolc csapat néz szembe egymással hétről hétre.

75. alkalommal indult el a vetélkedés a városi focibajnokság vándorserlegéért

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az országban egyedülálló módon, hetvenöt éve megszakítás nélkül működő városi focibajnokság 2022/2023-as idényében a Zé-Pé Café Kft. már Adrenalin FC néven, az Attila FC, a címvédő FC Mezőhegyes Bársony Kft. mezben, a Futizo Kft., a Gamma Autószerviz, a Gyula Ablak, a Közüzem és a Kövizig-Fuszek csapati álltak rajthoz. A tavalyi bajnok ezúttal sem mehet biztosra, a téli-tavaszi szezonrendszerben zajló küzdelmek alatt izgalmas csatákat vívnak majd az együttesek.

Az első fordulóban a Futizo Kft. négygólos győzelemmel kezdte a pontvadászatot, az Adrenalin FC  a Kövizig-Fuszek együttesét győzte le, a a Gamma Autószerviz repülőrajtot vett a Közüzem gárdája ellen, a Bársony Kft. pedig a Gyula Ablak elleni sikerrel indította a szezont.

Eredmények: Attila FC–Futizo Kft. 0-4, Adrenalin FC–Kövizig-Fuszek 3-0, Gamma Autószerviz–Közüzem 5-0 és Bársony Kft.–Gyula Ablak 0-3.

A tabella állása: 1. Gamma Autószerviz 3 pont, 2. Futizo Kft. 3 pont, 3-4. Adrenalin FC és a Bársony Kft. 3 pont, 5-6. Gyula Ablak és Kövizig-Fuszek 0 pont, 7. Attila FC 0 pont és 8. Közüzem 0 pont.

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 2. fordulóját szeptember 1-2. között játsszák le a csapatok.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)