Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gólzáporos mérkőzésen léptek tovább az Amazonok a Simple Női Kupában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. augusztus 16. 10:00
Gólzáporos mérkőzésen léptek tovább az Amazonok a Simple Női Kupában
Arany Bácska egyesület–Gyulai Amazonok 4–7 (1–2)

A Gyulai Amazonok csapata az Arany Bácska együttesének otthonában lépett pályára a Simple Női Kupa második fordulójában. A fürdővárosi gárda az első fordulóban a Kecskeméti LKC csapatát győzte le.

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Szűcs, Szappanos (Barthalos), Paál, Lovas, Mezei, Molnár Á., Sovány, Pribék, Nagy K., Komlósi, Molnár K. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A gyulai gárda lendületesen kezdte a találkozót, Pribék Andrea már a 11. percben megnyitotta a gólok sorát. A hazaiak pár percen belül kiegyenlítették a találkozó állását, ám Pribék Andrea a lefújás előtt újra előnyhöz juttatta csapatát. 1-2.

A fiatal támadó a szünet után is eredményes volt, valamint a rutinos Molnár Ágnes is betalált. A végjáték már csak a támadásokról szólt, védekezni „elfelejtettek” a csapatok, így az utolsó negyedórában öt találat is született. A hazai együttes próbálta utolérni Békés megyei riválisát, ám az utolsó percekben Szaniszló duplája is csak a háromgólos vereséghez volt elég.

– Nyílt játék folyt a pályán, kicsit kapkodó volt a csapat ezen a napon. Az eredménnyel elégedettek lehetünk, de játékban sokat kell még javulnunk a bajnoki rajtig – értékelt Molnár Zoltánné.

Gyulai gólszerzők: Pribék Andrea (11., 36., 54., 78.), Molnár Ágnes (69., 86.) és Molnár Kitti (83).

A Gyulai Amazonok csapata a Simple Női Kupa következő fordulójában a tavaly még az élvonalban szereplő Soroksár SC együttesét fogadja a gyulai Grosics Akadémia pályáján.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)