Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ittas sofőrök akadtak horogra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. augusztus 15. 17:00
Ittas sofőrök akadtak horogra
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Az elmúlt héten a rendőröknek ismét több olyan esetnél kellett intézkedni, ahol felmerült a gyanúja annak, hogy a járművezető ittasan közlekedett. Közöttük volt két olyan autós, aki balesetet is okozott – írja a police.hu.

Békés megyében augusztus 8. és augusztus 14. között több mint 2000 járművezetőnél alkalmaztak szondát a rendőrök azért, hogy kiszűrjék a forgalomból azokat, akik ittasan közlekednek. A légalkoholmérések eredménye 17 esetben lett pozitív, ebből 8 gépi meghajtású jármű vezetőjénél mutatott alkoholfogyasztást a szonda. Két alkalommal balesetet is okoztak az ittas járművezetők. Az egyik személygépkocsi vezetője augusztus 11-én 16 óra körül Békésen, a Névtelen utca és a Dr. Veres Endre utca kereszteződésében nem adott elsőbbséget egy másik autósnak. A két jármű összeütközött, a vétlen autós, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, könnyű sérülést szenvedett. Míg egy másik autós augusztus 13-án Magyarbánhegyesen, a Kossuth utcában tolatás közben nekiütközött egy gázcsapnak, ami megrongálódott. Az 58 éves magyarbánhegyesi férfi a balesetben nem sérült meg, de a gyanú szerint ittasan vezetett. A rendőrök előállították mintavételre, elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

A rendőrség rendszeresen felhívja a figyelmet az ittas vezetés veszélyeire. Ittasan senki ne üljön a volán mögé! Semmi nem lehet ok arra, hogy miután alkoholt ittak, vezessenek, és ezzel kockára tegyék, veszélyeztessék a saját vagy mások életét, testi épségét.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)