Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csak néhány felhő zavarhatja meg a szerdai napsütést

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. július 26. 17:30
Csak néhány felhő zavarhatja meg a szerdai napsütést
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

A hidegfront felhőzete délkelet, kelet felé vonul, miközben egyre szakadozottabbá válik. A záporok, zivatarok keletebbre haladnak, miközben számosságuk csökken, a keleti, délkeleti megyékben már csak kevés helyen eshet. Estig még az északnyugati megyékben is előfordulhat egy-egy zápor, zivatar.

Éjszaka nyugat felől csökken a felhőzet, hajnalban már általában derült vagy gyengén felhős idő lesz a jellemző. Eleinte még az északkeleti, keleti megyékben – kevés helyen – várható zápor, zivatar, az éjféli órákig mindenütt megszűnik a csapadék.

Szerdán sok napsütés várható fátyolfelhőkkel, valamint nappali gomolyfelhő-képződéssel. Egy-egy érettebb gomolyfelhőből kis eséllyel futó záporok is kialakulhatnak. Az északnyugati szél kedden a front mentén élénk, időnként erős lesz, zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek, estére veszít erejéből a légmozgás. Szerdán az északi szél időnként megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22 fok között valószínű, az északi völgyekben alacsonyabb értékeket is mérhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 29 és 34 fok között valószínű.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)