Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ha azonnal kellene: így juthatunk a leggyorsabban hitelhez

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. július 25. 08:41
Ha azonnal kellene: így juthatunk a leggyorsabban hitelhez
Több olyan élethelyzet is adódhat a mindennapokban, amikor bizony gyorsan kellene pénzhez jutnunk

Több olyan élethelyzet is adódhat a mindennapokban, amikor bizony gyorsan kellene pénzhez jutnunk, például ha elromlik valami, hirtelen meg kell javítani egy hibát a házon, fizetős egészségügyi szolgáltatást kell igénybe vennünk, esetleg összetörik autónkat. Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy ilyen helyzetekben miként juthatunk a leggyorsabban hitelhez!

Milyen gyorshitelek vannak?

A fent említett helyzetekre ideális esetben fel vagyunk készülve anyagilag, de manapság egyre nehezebb félretenni és takarékoskodni: ilyenkor jó megoldás egy gyorskölcsön, melynek segítségével akár 1-2 nap leforgása alatt rendezhetjük problémánkat. A gyorshitel legfőbb jellemzője, hogy akár már 1 órán belül a számlánkra érkezhet, ezt a hiteltípust – a kis hitelösszeg miatt – általában kezes és fedezet nélkül, egyszerűen, gyors elbírálással és rövid futamidőre tudjuk igénybe venni.

Emellett gondolkozhatunk személyi kölcsön felvételén is, itt jövedelemigazolásra már biztosan szükségünk lesz, de a felvehető összeg is magasabb lehet. Ha pedig egy tönkrement háztartási gépet cserélnénk újra, akkor élhetünk az elektronikus áruházakban népszerű áruhitellel is, mely szintén gyors és hatékony gyógyír problémánkra.

Hogyan juthatunk hozzá a leggyorsabban a hitelekhez?

Hitelkalkulátorok

Mielőtt gyorshitelt vennénk fel, érdemes az online fellelhető kalkulátorokkal egy előzetes számolást végeztetni, itt megtudhatjuk, hogy mekkora összeget, milyen futamidőre és törlesztési részletekre tudunk felvenni. Gyorskölcsönök esetén például nem ritka a hetente fizetendő kisebb törlesztőrészlet választásának a lehetősége sem.

 

Online tájékozódás

Szerencsére ma már szinte minden információt, érthető módon megtalálunk online mielőtt hitelt vennénk fel, tehát bátran olvassunk utána a kiszemelt hitelterméknek, feltételeknek! Későbbre ezzel sok időt megspórolhatunk, hiszen nem indítunk el olyan igénylési folyamatot, mely bírálati kritériumainak esetleg nem felelünk meg.

 

Online ügyintézés

Akár otthonunk kényelméből is igényelhetünk kisebb összegű kölcsönt, ráadásul a szolgáltatás népszerűsítése okán akár extra engedmények is járhatnak egy ilyen igénylés mellé. Például elengedik a folyósítási díjat, elengedik az első törlesztőrészletet vagy üzletben levásárolható ajándékkártyát kapunk a hitel mellé. Ez a rendszer rengeteg időt spórol meg nekünk, mely akkor igazán fontos, ha valóban nagyon sürgősen szeretnénk pénzhez jutni, hiszen a bankfiókok felkeresése nélkül tudunk mindent elintézni. 

Többször választhatunk már online ügyintéző nélküli igénylést is, ilyenkor az online felületen magunk tudunk elnavigálni a hitelfelvétel végéig, ezt sokszor már a nap 24 órájában, a hét minden napján intézhetjük, akár egy szóbeli nyilatkozattal.

Tipp: Mindig figyeljünk arra, hogy a készülékünk megfelelő töltöttségi szinten legyen, felszereltségét tekintve minimum biztosítsa a videokamerát, mikrofont és hangszórót – például asztali számítógép, laptop, tablet, okostelefon – internetelérésünk stabil maradjon és ne zavarjon meg senki minket hitelfelvétel közben, így tud hamar végbemenni a folyamat!

 

A megfelelő hiteltermék kiválasztása

Ha előre felkészülünk, hogy mely hitelterméket szeretnénk igényelni, akkor szintén időt tudunk spórolni, ráadásul nagyobb biztonságban érezzük magunkat, hogy ismerjük lehetőségeinket. Ha bármilyen kérdésünk merül fel és ügyintézővel is kapcsolatot létesítünk a hitelfelvétel idején, akkor azt az elején kérdezzük meg bátran, készségesen segíteni fognak.

 

Mire figyeljünk a felvételnél?

Mint minden hitelfelvételnél, érdemes kisebb kölcsön esetében is megnézni a THM (teljes hiteldíjmutató) százalékos arányát, ez a szám mutatja meg nekünk, hogy a tőkén kívül még milyen költségekkel jár a törlesztés. Minél kisebb a THM, annál kedvezőbb számunkra a konstrukció. Emellett természetesen a futamidő és a törlesztőrészletek ismerete is fontos, fontos mérlegelni, hogy néhány hét vagy hónap múlva is tudjuk-e vállalni a törlesztést az adott feltételekkel.

Szerencsére ma már egy hirtelen, váratlan kiadás sem jelenthet nagy gondot, még akkor sem, ha nincs megfelelő összeg félretéve a számlánkon, ilyenkor jó megoldás egy gyorshitel igénylése. Ráadásul sok esetben még otthonunkat sem kell elhagyni az igényléshez és néhány órán belül nálunk is lehet az összeg, amivel már orvosolhatjuk is a felmerült problémánkat, és nyugodtan folytathatjuk a napunkat!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)