Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyáresti kastélykoncertek júliusban és augusztusban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2022. július 22. 16:48
Nyáresti kastélykoncertek júliusban és augusztusban
Koncertsorozattal várja az érdeklődőket a Filharmónia Magyarország

Nyári koncertsorozattal várja az érdeklődőket júliusban és augusztusban Gyulán, az Almásy-kastély parkjában a Filharmónia Magyarország.

A Nyáresti kastélykoncertek sorozat első hangversenyén, július 25-én A Pál utcai fiúk Bokájaként ismert Wunderlich József és Kéméndi Tamás harmonikaművész lép fel.

Augusztus 11-én a Jazzation Acappella együttes ad koncertet, amely a világhírű Bobby McFerrinnel és a modern acappella svéd nagyágyújának számító The Real Grouppal is szerepelt már együtt.

A sorozatot augusztus 22-én a Gaál Zsófia Live Session fellépése zárja. Gaál Zsófia fiatal énekesnő Bágyi Balázs jazzdobossal, a Magyar Jazz Szövetség elnökével, valamint a népszerű pécsi zeneszerző-hangszerelő párossal, Balásy Szabolccsal és Horváth Krisztiánnal koncertezik Gyulán. Utóbbiak zongorán és basszusgitáron működnek majd közre – írták a szervezők, akik egy pohár borral is megvendégelik a látogatókat.

Valamennyi hangverseny este hét órakor kezdődik. Eső esetén a kastély Stefánia-szárnyában tartják meg a koncerteket.

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Békéscsaba, Andrássy út 24–28., U alakú épület; +36-66/442-120; bekescsaba@filharmonia.hu), online a jegymester.hu oldalon, valamint a békéscsabai Tourinform Irodában és a hangverseny előtt a helyszínen.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)