Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Augusztusban zárva lesz a városi könyvtár

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. J. • HÍREK • 2022. július 20. 16:00
Augusztusban zárva lesz a városi könyvtár
Augusztus 1–27. között a nyári folyóiratolvasó várja a vendégeket

Az augusztus a takarítási és karbantartási munkák elvégzése jegyében telik a városi könyvtárban. Augusztus 1. és augusztus 27. között a központi könyvtár épületében szünetel a szolgáltatás.

A jelzett időszakban délutánonként a földszinti előadóteremben nyári folyóiratolvasó várja a vendégeket hétköznapokon 14 és 18 óra között, ahol a napilapok és legolvasottabb magazinok mellett számítógépek és nyomtató biztosítja a szolgáltatást. E négy hét alatt a lejárt határidejű olvasmányok visszajuttatására lehetőség lesz. (Ha valamely könyvnek a kölcsönzési lejárata a fentebb megjelölt időre esne, rendszerünk a határidőt automatikusan a zárva tartás utáni időszakra állítja be.)

Amíg a központi könyvtárban a takarítás zajlik, addig a gyulavári fiókkönyvtár (Illyés Gy. u 4.), valamint a Törökzugi fiókkönyvtár (Pósteleki u. 30.) szerényebb kínálattal ugyan, de várja olvasóinkat: központi könyvtári érvényes tagsággal a fiókkönyvtárak szolgáltatásai is igénybe vehetők. Augusztus 29-től újra teljeskörű szolgáltatással várjuk vendégeinket.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)