Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét Czeglédiné Gurzó Máriát nevezték ki a gyulai román iskola élére

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. EHÍREK • 2022. július 15. 09:05
Ismét Czeglédiné Gurzó Máriát nevezték ki a gyulai román iskola élére
Újabb öt évig vezetheti az intézményt

Fotó: Görgényi Ernő Facebook-oldala 

Újabb öt évre Czeglédiné Gurzó Máriát nevezték ki a Nicolae Bălcescu Román Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium igazgatójának.

Görgényi Ernő polgármester hivatalos közösségi oldalán azt írta, a fenntartó Magyarországi Románok Országos Önkormányzatának közgyűlése rendkívüli ülésen döntött a szakember megbízatásáról.

„Az a különleges tapasztalat, amelyet az intézményvezető szakmai téren és az életben felhalmozott, egy figyelemre méltó névjegyet eredményezett. Az igazgatónő neve összefonódik a Nicolae Bălcescu román gimnázium különleges útjával. A nagy fejlesztési és szépítési projektek az ő vezetése alatt indultak, és minden mozzanat magán viseli a szakember kézjegyét. Ápolta az általa kezelt helyek szépségét, valamint az általa gondozott gyermekek lelki szépségét is. Az igazgatónak szavazott bizalom segíteni fogja a múlt, a jelen és a jövő közötti kapcsolatot, amely láncolatnak ő az erős kapcsa, amely láncolatban a gyökerek nem tűnnek el, hanem alkalmazkodni fognak a mai társadalom által megkövetelt igényekhez. A célkitűzéseknek a folytonossága biztosított lesz a következő öt évben elvégzendő munka révén” – indokolta a fenntartó döntését.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)