Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vidó Attila választókerületi elnök lett

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MPHÍREK • 2022. július 07. 13:00
Vidó Attila választókerületi elnök lett
Vidó lehet a Mi Hazánk Mozgalom polgármesterjelöltje 2024-ben Gyulán

vidó attila

Forrás: Facebook

Vidó Attila lett a Mi Hazánk Mozgalom választókerületi elnöke Gyulán. Ezt közösségi oldalán jelentette be ma a politikus.

Az áprilisi parlamenti választáson Vidó Attila volt az ellenzéki párt gyulai országgyűlési képviselőjelöltje. A politikus a harmadik legtöbb szavazatot kapta, a választók 6,35 százaléka voksolt rá. Vidó akkor azt nyilatkozta a Gyulai Hírlapnak, hogy elérték a kitűzött célt. Mint fogalmazott, bizonyos aspektusból nézve második erő a Mi Hazánk Mozgalom, hiszen ők egyedül indultak el a választáson. Véleménye szerint a következő önkormányzati választásokon nagyon szép eredményeket fog elérni.

Vidó Attila a Mi Hazánk Mozgalom rendvédelmi szakpolitikusa. Ebben a témakörben többször megnyilatkozott már országos médiumokban is.

Mint friss posztjában írja, „a Mi Hazánk elnöksége jóváhagyta választókerületi elnöki kinevezésemet, így 2022. július 1-től Békés megye 3. számú egyéni választókerületét pártpolitikai szinten, hivatalos formában képviselem. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a párt rendvédelmi kabinetének vezetése mellett ezt a nagy jelentőséggel bíró feladatot is én végezhetem az elkövetkező időben. Elsődleges célom, hogy a választókerület mind a 20 településén legyen valódi nemzeti pártpolitikai érdekképviselete az itt élő magyar lakosságnak. Közös erővel Fel a győzelemre!”

A Gyulai Hírlap kérdésére azt mondta, nem kizárt, hogy ő lesz a Mi Hazánk Mozgalom polgármesterjelöltje Gyulán. A 2024-es önkormányzati választáson mind a tíz gyulai választókerületben szeretne képviselőjelöltet indítani az ellenzéki párt. Vidó sokkal aktívabb közéleti jelenlétet ígért.

lovász tibor

Forrás: Facebook

Lovász Tibor, a Mi Hazánk Mozgalom szeghalmi elnöke lett Vidó Attila kommunikációs segítője. Lovász azt írja közösségi oldalán, hogy „a Mi Hazánk elnöksége jóváhagyta 2022. július 1-től Békés megye 3. számú egyéni választókerületi szervezői kinevezésemet”.

Lovász a párt állatvédelmi és környezetvédelmi munkacsoportjának a tagja. Posztjában úgy fogalmaz, „elsődleges célunk, Vidó Attila választókerületi elnökkel közösen, hogy a választókerület mind a 20 településén legyen valódi nemzeti pártpolitikai érdekképviselete az itt élő magyar lakosságnak”.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)