Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Versenyekkel és játékokkal készültek idén a Gyulahús Kft. csapatépítő rendezvényére

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2022. július 02. 15:30
Versenyekkel és játékokkal készültek idén a Gyulahús Kft. csapatépítő rendezvényére
Az eseményre több mint százötvenen gyűltek össze

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulahús Kft. idén is megrendezte a szokásos csapatépítő napját július 2-án a Thermál Campingben. Az eseményen a korábbiakhoz hűen versenyekkel, játékokkal és zenés, táncos előadással készültek a szervezők. 

– Idén tizenkét csapat jelentkezett a két üzemből, összesen százötvenkét fő. Azt gondolom, nagyon szép eredmény, hogy ebben a melegben ennyi dolgozó összejött – emelte ki Hajduk Zoltán szárazáru-üzemevezető. – Az eseményen nemcsak főzünk, de sütemény is készül, idén a legfinomabb muffinok is versenyeznek a kihíváson. Már hetek óta tervezgetik kollégáink a különleges sütemények receptjeit, amelyek íze, ötletessége, külalakja is fontos lesz a zsűri számára.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Hozzátette: idén is készültek humoros játékokkal, vetélkedőkkel is. Mint mondta, a főzés után zsűrizték az ételeket, majd házi tehetségkutatót tartottak, amelyre zenés, táncos előadásokat vártak.

– A negyedik alkalommal megrendezett program az összetartásról szól és mivel munka közben keveset találkozunk egymással, fontos, hogy egy-egy ilyen eseményen egy kicsit jól érezhessük magunkat – mondta Hajduk Zoltán

Tamáskovitsné Gila Éva marketingmenedszer lapunknak az esemény kapcsán azt is hozzáfűzte: 2018-ban, a 150. évfordulóra készültek az első főzőversennyel, amely annyira jól sikerült, hogy közkívánatra minden évben megtartják.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Kiemelte: a létszámon is látszik, hogy a dolgozók nagyon szeretik a programot.

– A munkatársaink két külön telephelyen dolgoznak, a kollégák sokszor csak telefonon és emailen tartják a kapcsolatot, fizikailag sosem találkoznak, ezért is remek minden hasonló, kötetlen csapatépítés. Kollégánk, Hemző Oszkár találja ki a csapatjátékainkat, amelyeket mindig nagyon szeretnek kollégáink.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)