Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Így főzünk mi: őszinte vélemények Önöktől

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. június 22. 16:00
Így főzünk mi: őszinte vélemények Önöktől
Válasszon jövő heti étlapunkról, majd hívjon minket!

Ételeink magas minőségének biztosításához úgy gondoljuk, elengedhetetlen az önellenőrzés. Éppen ezért 2022 májusában elégedettségmérést végeztünk több mint 1000 ellátottunk részvételével. A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió (BTESZ) ezúton fejezi ki köszönetét, amiért Békés megyéből is ilyen sokan bekapcsolódtak felmérésünkbe, ezzel nagyban hozzájárulva munkánk sikeréhez.

Mitől más, amit nyújtunk?

A reprezentatív felmérés rávilágított arra, hogy az ellátottak között 44,7%-os arányban voltak azok, akik már korábban is igénybe vették a szociális étkeztetést más szolgáltatónál, és váltottak, hiszen nem voltak elégedettek az étel minőségével. A váltást – melyben ételeink kiváló minősége játszott nagy szerepet – követően, így már ellátottjaink között tudhatjuk őket. Hatalmas elismerés ez számunkra...

Örömmel tölt el minket, hogy a megkérdezettek döntő többsége elégedett az általunk kínált ételek minőségével. Szolgáltatásunkat a felmérésben részt vevők 84,4%-a értékelte jónak vagy éppen kiválónak. Számunkra ez hatalmas elismerés, hogy a befektetett munkánk megtérül, hiszen mindennap rengeteg ember fáradozik és dolgozik lelkesen, hogy több mint 7000 idős ellátottunk részére finom ebédet, levest és főételt biztosítson.
 
Mindig változatosan

A tápanyagban gazdag étrend kialakítása idősebb korban gyakran okoz nehézségeket, viszont a BTESZ mindent megtesz, hogy a szakértők ajánlásait figyelembe véve alakítsa ki minden hónapban étlapját. A felmérés megmutatta, hogy a megkérdezetteknek 88,1%-a elégedett ételeink változatosságával. Viszont azt is látjuk, hogy ennek mindig is fontos szempontnak kell lennie a jövőben is, hiszen érkeztek remek javaslatok étlapunk választékának bővítéséhez, amit nagyon köszönünk. A javaslatok között gyakran előkerültek a káposztaételek és a rakott ételek.

Elérhetőek vagyunk

A BTESZ célkitűzése, hogy magasabb életminőséget és kifogástalan szolgáltatást biztosítson rászoruló honfitársai számára. Pozitív visszajelzés számunkra, hogy ez a valóságban is így van. A szerződéskötést követően is segítségére vagyunk, ha tájékoztatásra van szüksége, vagy ha csak módosítana a menün. A válaszadók megerősítették, hogy tájékoztatásaink érthetőek, és bármikor rendelkezésükre áll az ingyenesen hívható ügyfélszolgálatunk.
 
Köszönjük a bizalmat!  

Büszkék vagyunk arra, hogy a felmérésben résztvevők közel háromnegyede ajánlja ismerősének a BTESZ által nyújtott szociális étkeztetést. Köszönjük, hogy megtiszteltek a válaszaikkal és bizalmukkal. Mi nem állunk meg itt, és a jövőben is számítunk közreműködésükre. Az Önök által adott visszajelzés egy lehetőség számunkra, hogy még kiválóbbak legyünk, és Önök még elégedettebbek legyenek szolgáltatásunkkal.

Táplálkozzon akkor is változatosan, ha már éppenséggel nincs elég ereje órákat a konyhában főzni! Nyugdíjasoknak állami támogatással, kedvezményesen biztosítunk kétfogásos ebédet (leves+főétel), házhozszállítással!

További információkért hívja ingyenesen a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió zöld számát: 06 80 900 368, vagy tekintse meg a rendelés menetét a btesz.hu/etlap-b honlapon.

Válasszon étlapunkról, majd hívjon minket:

06.27. HÉTFŐ

A: Sárgaborsó krémleves, sonkás carbonara

B: Francia hagymaleves, tavaszi rizses hús

06.28. KEDD

A: Rumos szilvaleves, milánói sertésszelet

B: Köménymagleves, fokhagymás sült tarja, mexikói rizs

06.29. SZERDA

A: Gulyásleves, tejberizs

B: Paradicsomleves, csülkös pacalpörkölt, főtt tészta

06.30. CSÜTÖRTÖK

A: Tavaszi kelbimbóleves, tarhonyás hús

B: Reszelt tésztaleves, sertésfasírt, savanyú burgonyafőzelék

07.01. PÉNTEK

A: Csontleves, harcsapaprikás, főtt tészta

B: Erdei gyümölcsleves, rántott karfiol, sárgarépás rizs

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)