Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Wazamba kaszinó jellemzői

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. június 20. 08:09
A Wazamba kaszinó jellemzői
Ez a kaszinó Magyarországon is elérhető

A Wazamba online kaszinó azért is olyan közkedvelt, mert pillanatok alatt a trópusok világában érezheti magát bárki és ehhez egyetlen lépést sem kell megtennie. Ez a kaszinó Magyarországon is elérhető. Mutatjuk is néhány jellemzőjét!

Néhány hasznos információ a Wazamba kaszinóról

A Wazamba kaszinó tehát könnyedén és egyszerűen elérhető Magyarország területén. Hazai IP címről is lehetséges a regisztráció, minden funkcióhoz szintén nagyon egyszerűen hozzá lehet férni, és még Wazamba alternatív link használatára sincs szükség. 

Az oldal további előnye, hogy magyar nyelven is elérhető, azaz nincs szükség az angol nyelv ismeretére. Az ügyfélszolgálat is készségesen áll az ügyfelek rendelkezésére és természetesen velük is tudunk majd magyar nyelven kommunikálni. 

Mivel a Wazamba is az online szerencsejáték egy típusa, így itt sem kerülhetjük el az online belépéskor a regisztrációt. Majd szükség lesz egy felhasználói fiók létesítésére. A regisztráció egyáltalán nem bonyolult, sőt, nagyon egyszerű és gyors. Még a kezdő felhasználóknak sem jelenthet gondot az oldalra történő regisztráció, akár percek alatt végezhetünk is ezzel a lépéssel. 

A regisztráció során arról azonban mindenképpen nyilatkoznunk kell, hogy betöltöttük a 18. évünket. Valamint el kell fogadunk a felhasználási feltételeket is és azzal kapcsolatban is, hogy elolvastuk és elfogadtuk az adatvédelmi irányelveket. 

A Wazamba kaszinó nem csak izgalmas, hanem nagyon szórakoztató játékokat is nyújt a leendő játékosai számára. Az online felületen találhatunk nyerőgépeket, asztali játékokat, jackpot játékokat és élő kaszinó attrakciókat is. A legjobb játékok között szerepel a Piggy Riches Megaways, a 40 Treasures, a Release the Kraken, a Lightning Roulette, a Live Dream Catcher, a Diamond Strike és a Buffalo King. 

A Wazamba kaszinó nem csak szórakoztató, de rendkívül biztonságos is, hiszen a kommunikáció titkosított a felhasználók és a szerver között. Az oldal garanciát vállal arra, hogy a játékosok játékai és pénze is a legnagyobb biztonságban vannak. 

A Wazamba felhasználóbarát mobil oldallal rendelkezik. Mobilról is elérhető minden funkció. A hűséges felhasználókat pedig kedvezményekkel járó VIP-tagsággal jutalmazza.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)