Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Díjátadóval zárult a városi fociliga 74. szezonja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. június 13. 16:00
Díjátadóval zárult a városi fociliga 74. szezonja
Az FC Mezőhegyes nyerte a Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokságot

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 74. idényének utolsó fordulóját játszották le a csapatok június 10-én. A fürdővárosi fociliga 2021/2022-es idényét ünnepélyes díjátadó zárta.

az fc mezőhegyes csapata nyerte a városi focibajnokságot

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az utolsó fordulóban a Futizo Kft. a Gyula Ablak együttese ellen gyűjtötte be bajnoki pontjait, A Közüzem az Attila FC gárdáját nullázta le, a Gamma Autószerviz és a Zé-Pé Café Kft. megosztoztak a pontokon, az FC Mezőhegyes pedig a Kövizig-Fuszek együttesének legyőzésével zárta le a bajnoki címig vezető menetelését.

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság aranyérmét az FC Mezőhegyes csapat nyerte, megelőzve a Gamma Autószerviz és a Zé-Pé Café Kft. együtteseit.

Végeredmény: 1. FC Mezőhegyes 35 pont, 2. Gamma Autószerviz 29 pont, 3. Zé-Pé Café Kft. 24 pont, 4. Közüzem 19 pont, 5. Futizo Kft. 19 pont, 6. Attila FC 18 pont, 7. Kövizig-Fuszek 11 pont és 8. Gyula Ablak 5 pont.

képünk az FC Mezőhegyes–Közüzem mérkőzésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A városi fociliga díjátadóján a legjobb játékvezető díját László István érdemelte ki, a legsportszerűbb csapatnak pedig a Közüzem csapatát választották.

Kurta János, a Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság főszervezője elmondta, a városi fociliga 75. idénye a tervek szerint augusztus végén indul útjára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)